Beaphar No Stress Spot On hond 3 pipetten

Beaphar
13902
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
3 pipetten

Beaphar No Stress druppels kalmeren, stimuleren goed gedrag en verminderen stress bij honden.  Deze Druppels bevatten Valeriaanextract; een natuurlijk middel met een kalmerende werking. Het micro-ingekapselde extract komt langzaam vrij en is langdurig werkzaam.

Valeriaan komt van nature voor in Europa en groeit bij voorkeur op drassige, vochtige gronden. De plant wordt tot 1,5m hoog en uit de wortels wordt valeriaanextract gewonnen. De plant wordt in de volksmond ook wel kattenkruid genoemd, omdat de plant een grote aantrekkingskracht uitoefend op katten. Valeriaan bevat verschillende etherische oliën. Enkele van deze etherische oliën bevatten elementen die de overdracht van prikkels in zenuwcellen afremmen. Hierdoor worden dieren dus minder geprikkeld vanuit de omgeving en dus rustiger.

 

No Stress druppels zijn bij honden te gebruiken bij overmatig blaffen en janken, verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoek, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag. Geschikt voor alle hondenrassen van alle leeftijden.

 

Bij katten zijn de No Stress druppels te gebruiken bij overmatig miauwen en sproeien, verlatingsangst, pension- en dierenartsbezoek, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag. Geschikt voor alle kattenrassen van alle leeftijden.

 

Gebruiksaanwijzing:

Elke week 1 pipet direct op de huid tussen de oren aanbrengen zodat het product niet opgelikt kan worden. Het product wordt werkzaam ongeveer één uur na het aanbrengen. De dosering is gewichtsonafhankelijk. Voor kleine en grote dieren volstaat de behandeling met 1 pipet per week.

!