PrimeVal StressLess Hond 135 gram

Beaphar
26640
8711697003138
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Stressless is een 100% natuurlijk rustgevend supplement, dat uw hond helpt te ontspannen tijdens acute- en chronische stresssituaties. De rustgevende kruiden in combinatie met essentiële aminozuren helpen angst en stress te verminderen, zonder te versuffen.

Rustgevend en ontspannend
De ingrediënten, bestaande uit kruiden en voedingstoffen zijn op elkaar afgestemd. de versterkende werking ondersteunt uw hond tijdens het ervaren van zenuwen. De spanning neemt af, echter raakt uw hond niet versuft. Daarnaast zal uw hond niet gewend raken aan het product. Deze aspecten maken dat het uitermate geschikt is voor gebruik bij honden met angsten (vuurwerkangst en verlatingsangst) en spanningen (bezoeken aan de trimsalon, dierenarts en pension). Het helpt tevens bij vernielzucht.

PrimeValStressLess
Helpt bij hyperactiviteit
Werkt rustgevend bij een bezoek aan dierenarts, trimsalon, show, bij reizen, verblijf in een kennel, verhuizen, verlatingsangst en vuurwerkangst. Tevens gaat het vernielzucht tegen.

Aanvullend diervoeder (ingrediënten):
Samenstelling per 1,7 gram (1 maatschepje): L-Theanine 20 mg, Valeriaan 150 mg, Passiebloem 150mg, Meidoorn 150 mg, Havervrucht 300 mg, Magnesium 30 mg, Biergist 150 mg.

Sint Janskruid is geen ingredient en daarmee is er geen nadelige invloed op eventueel medicijngebruik. PrimeVal StressComplex is zowel langdurig als incidenteel te gebruiken.

Dosering:
Hond tussen 5 en 15 kg ½ maatschepje per dag
Hond tussen 15 en 30 kg: 1 maatschepje per dag
Hond tussen 30 en 40 kg: 2 maatschepjes per dag
Hond vanaf 40 kg: 3 maatschepjes per dag

Als het ter preventief gebruik is, bij angsten en spanningen, dan is het aan te bevelen om 5 dagen van tevoren te beginnen met het toedienen, van een dubbele dosering.

  • Bij onrust, nervositeit en angst
  • Helpt bij verlatingsangst
  • Kan gebruikt worden bij vuurwerkangst,  dierenartsbezoek en reizen
  • Kalmeert zonder te versuffen en is niet verslavend.
    Toediening door het voer.

    !