Frama honingzalf manuka tube 100 ml

Frama best for Pets
fd0141 - 1
8718309613464
Bestel
  • Beschrijving

Frama Best for Pets Honingzalf 500MGO is effectief in de verzorging van onze huis(dieren) bij huidirritatie, snij- en schaafwonden, insectenbeten, hotspot, kloven en ontstekingen. Tevens wordt de Honingzalf ook veelal gebuikt om de huid soepel te houden. Ook is de honingzalf ideaal inzetbaar na een operatie. Het zorgt dat de wond niet gaat ontsteken en dat littekenvorming tegen gegaan wordt. Een droge, geïrriteerde en schilferige huid zullen ook goed baat hebben bij het consequent gebruik van de honingzalf.

Honingzalf 500MGO kan worden toegepast op slecht genezende wonden, huidirritaties, eczeem, hotspot etc. Deze unieke zalf is ontsmettend en huid genezend. Het Bijzondere van Honingzalf 500MGO is dat het de soort Manuka-honing bevat. Deze unieke honing is niet vergelijkbaar met andere soorten honing. Manuka honing komt uitsluitend uit Nieuw-Zeeland. Deze is vele malen geneeskrachtiger. Manuka honing wordt ook vaak inwendig gebruikt bij tal van indicaties zoals bijv. ontstekingen. Manukahoning wordt gewonnen in Nieuw-Zeeland en bevat unieke plantfenolen die van nature aanwezig zijn in de honing uit de nectar van de Manuka plant. Hierdoor staat Manuka honing bekend om zijn unieke eigenschappen. Een unieke, hoogwaardige en met name speciale Manuka honing uit Nieuw Zeeland is door de jaren uitgebreid onderzocht, erkend en wetenschappelijk onderzocht vanwege de opmerkelijke natuurlijke bio-activiteiten en eigenschappen door de aanwezigheid van natuurlijke Methylgyloxal (MGO). Hoe hoger de waardes van MGO Manuka Honing des te meer bio-actieve stoffen aanwezig zijn. De geneeskrachtige waarde van Manuka wordt naast de MGO-factor ook wel in UMF aangeduid, hoe hoger de UM hoe sterker de honing. UMF van 15 is vergelijkbaar met 500MGO. Vanaf ongeveer 250MGO heeft de honing een antibacteriële werking. Frama Best for Pets hanteert in de honingzalf dus nog een sterkere soort, namelijk de 500MGO. Deze is dus bijzonder genezend en huid herstellend.

Gebruiksaanwijzing: Breng de zalf, indien mogelijk, meerdere keren per dag aan op de huid ter verzorging, hydratatie en voor het herstel van de huid. Breng de zalf met een masserende beweging aan voor een optimaal resultaat. Ook geschikt voor humaan gebruik. Niet gebruiken bij een allergie voor één van de bestanddelen en bij allergische reactie de behandeling direct staken. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Waarschuwing: Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Ingrediënten: Aqua, Mel, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, C13-15 Alkane, Sodium Stearoyl Glutamate, Polyglyceryl-6 Distearate, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Jojoba Esters, Cetyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Beeswax. Inhoud: 100 ml

Kortom:

- De ideale oplossing in iedere EHBO-koffer.

- Zeer breed inzetbaar

- In hygiënische tube

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

!