Denkacat hypo-sensitive 2,5 kg

Denkadog - Denkacat
200120
8711625001366
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Denkacat Hypo Sensitive is voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. Denkacat Hypo Sensitive is een optimaal verteerbaar brokje en bevordert een goede werking van de spijsvertering (hetgeen zich doorgaans uit in diarree, braken en soms ook huidproblemen). Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten met maag- en darmproblemen. Een hoog percentage optimaal verteerbare dierlijke eiwitten, staat garant voor een compacte, stevige (dus makkelijk op te ruimen) ontlasting. Dit is een complete dieetvoeding. Het bijvoeren met bijvoorbeeld snacks is niet nodig en niet wenselijk. Het geven van tussendoortjes verstoort de balans van deze voeding en daarmee het eindresultaat (de vertering/ontlasting).

– Preventie van diarree en haarballen;
– Licht verteerbaar;
– Met extra omega 3 en 6 vetzuren;
– Bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen.

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van voedingsconcept is de uiterst kieskeurigheid van de kat geweest. Onweerstaanbare voeding waarin smakelijkheid wordt gekoppeld aan bijzonder hoogwaardige voedingsstoffen, afgestemd op verschillende levensfasen en ongemakken. Een uitgebalanceerde maaltijd voor jouw kat, waarbij de specifieke voedingsbehoeften en gezondheid centraal staan, van speelse kitten tot kwieke senior.

Samenstelling Denkacat Hypo Sensitive
Gedehydrateerde kip, maisgluten, kippenvet, rundvet, rijst, mais, tarwe, extract van dierlijk eiwit, gehydroliseerde kippenlever, mineralen, zalmolie, plantaardige celstof

Analytische bestanddelen
ruw eiwit 33,0%, ruw vet 18,5%, ruwe celstof 2,0%, ruwe as 6,1%, vitamine A 16500 IE/kg, vitamine D3 1650 IE/kg, ijzer 100 mg/kg, mangaan 40 mg/kg, koper 5,0 mg/kg, zink 150 mg/kg, jodium 1 mg/kg, selenium 0,2 mg/kg

Gebruiksaanwijzing
De hoeveelheden voer volgens de tabel is de dagelijkse voerbehoefte, bij voorkeur te verstrekken in 2 maaltijden. In de praktijk kan hier, indien nodig, vanaf geweken worden. Blijf de conditie van jouw kat goed in gaten houden. Zorg ervoor dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Denkadog Hypo-Sensitive is een volledige voer voor katten.

Voederschema per dag / per kg lichaamsgewicht
2 kg – 33 gram
3 kg – 44 gram
4 kg – 60 gram
5 kg – 75 gram
6 kg – 90 gram
7 kg – 105 gram
8 kg – 120 gram

 
!