Vitakraft Pure Stick koolvis

Vitakraft
59569
4008239595690
Bestel
  • Beschrijving

Gun jij je kat, je snoezepoes, een pure smaakbeleving? Verras dan met de Pure Stick koolvis van Vitakraft. Deze pure vleessticks van heerlijke koolvis zijn een lekker tussendoortje dat perfect is voor elke kat. Ook voor de voedselovergevoeligen.

Een tussendoortje voor elke kat

Pure Stick is onweerstaanbaar voor elke kat. Maar wat maakt deze kattensnack zo geschikt voor katten met een allergie? De Pure Stick koolvis bevat 100% koolvis in het visgehalte en heeft zuivel als extra eiwitbron. Is je kat allergisch voor bepaalde vleessoorten of voedselovergevoelig? Dan kan Pure Stick koolvis dé snack zijn om jouw kat heerlijk mee te verwennen. Want elke kat verdient het om te genieten van overheerlijke snacks. Ook de huistijgers met voedselovergevoeligheid of een allergie!

Kan jouw kat niet goed tegen tarwe? Ook geen probleem, want de Pure Stick bevat geen tarwe.

Gezond én lekker!

Puur genieten doe je natuurlijk zonder onnodige toevoegingen. Daarom is deze onweerstaanbare snack gemaakt zonder kunstmatige smaakversterkers en toegevoegde suikers. Zo beleeft je kat echt pure joy!

Extra verwenmomenten

Uit liefde voor je oogappeltje wil jij je kat natuurlijk extra vaak verwennen. Dat snapt Vitakraft maar al te goed! Daarom heeft elke stick handige afbreekpunten. Zo kun je de kattenstick verdelen in kleine stukjes om nóg meer verwenmomenten te creëren.

100 % koolvis in het visgehalte
Van een MSC gecertificeerde duurzame visserij
Bevat geen tarwe
Geen toegevoegde suikers
Zonder kleurstoffen en kunstmatige smaakversterkers
Gemaakt in Duitsland
Inhoud: 4 sticks, individueel vers geseald
Artikelnummer: 59569
Categorieën: Geen onderdeel van een categorie, Snacks

Analyse : Vochtgehalte 28,00%, Eiwit 20,00%, Ruwe as 11,00%, Ruwe celstof 5,00% en Vetgehalte 3,00%.

Met conserveermiddel en antioxidant

Voedingsadvies: 1 stick per dag. Geef de stick in zijn geheel of verdeeld in kleine stukjes als snack tussen de maaltijden door.

Samenstelling: 70% vis en visbijproducten (koolvis), plantaardige bijproducten (tapioca-zetmeel, maïsdextrine, cellulose), melk en zuivelproducten, groenten en mineralen.

!