Flexadin cat 60 kauwbrokjes

Flexadin
32683
3605874644144
Nieuw
Bestel
  • Beschrijving

Flexadin Cat Joint Support (60 kauwbrokjes) is een voedingssupplement die u aan u kat kunt geven om zijn/haar gewrichten te ondersteunen. De kauwbrokjes zijn makkelijk te geven en komen in een hersluitbare verpakking.

Met glucosamine en chondroïtine
Natuurlijke hoogwaardige ingrediënten
Geschikt voor alle katten

Geschikt voor alle katten.
Voor ondersteuning van de gewrichten.

De kauwbrokjes bevatten onder andere glucosamine en chondroïtine. Deze belangrijke bouwstenen zijn betrokken bij de aanmaak van gewrichtskraakbeen. Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens) is een oude geneeskrachtige plant die bekend staat om de ondersteunende werking op de gewrichten en dan met name een het wortelextract. Daarnaast bevat Flexadin vitamine E; een antioxidant die de cellen en weefsels in het lichaam beschermt. Omega 3-vetzuren hebben een veelzijdige werking, waaronder een positief effect op de gewrichten, evenals mangaan. Tot slot is ook het aminozuur Methionine toegevoegd, ter ondersteuning van de algehele gezondheid van uw kat.

Ingrediënten: Kippenleverpoeder, glycerine, biergist, cellulosepoeder, glucosamine HCl 9%, chondroïtinesulfaat 9%, lijnzaadolie (bron van omega 3), visolie (bron van omega 3), maltodextrine, pectine, sacharose, calciumsulfaat dihydraat.

Technische toevoegingen / kg: Emulgatoren en stabilisatoren, verdikkingsmiddelen en geleermiddelen: Arabische gom E414 (Acacia) 50.000mg, natriumalginaat (1d401) 250mg. Aromatische stoffen: Harpagophytum procumbens 25.000mg, mengsel van aromatische stoffen. Aminozuren, de zouten en analogen daarvan: DLMethionine (3c301) 12.000mg.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 25,5%, vocht 14,5%, ruw vet 10%, ruwe celstof 7%, ruwe as 4%. Per kauwbrokje: totaal omega 3-vetzuren 46,5 mg.

!