Vitakraft Pure Stick kip

Vitakraft
59570
4008239595706
Bestel
  • Beschrijving

Wil jij je kat verwennen met een pure smaakbeleving? Verwen dan met de Pure Stick kip van Vitakraft. Deze kattensticks van heerlijke kip zijn een lekker tussendoortje dat perfect is voor elke kat. Ook voor de voedselovergevoeligen.

Geschikt voor elke kat!

Pure Stick is onweerstaanbaar voor elke kat. Maar wat maakt deze kattensnack zo geschikt voor katten met een allergie? De Pure Stick kip bevat slechts één eiwitbron. Is je kat allergisch voor bepaalde vleessoorten of voedselovergevoelig? Dan kan Pure Stick kip dé snack zijn om jouw kat heerlijk mee te verwennen. Want elke kat verdient het om te genieten van overheerlijke snacks. Ook de huistijgers met voedselovergevoeligheid of een allergie!

Kan jouw kat niet goed tegen tarwe? Ook geen probleem, want de Pure Stick bevat geen tarwe.

Lekker gezond

Puur genieten doe je natuurlijk zonder onnodige toevoegingen. Daarom is deze onweerstaanbare snack gemaakt zonder kunstmatige smaakversterkers en toegevoegde suikers. Zo beleeft je kat echt pure joy!

Extra vaak verwennen

Uit liefde voor je oogappeltje wil jij je kat natuurlijk extra vaak verwennen. Dat snapt Vitakraft maar al te goed! Daarom heeft elke stick handige afbreekpunten. Zo kun je de kattenstick verdelen in kleine stukjes om nóg meer verwenmomenten te creëren.

100 % kip in het vleesgehalte
Bevat geen tarwe
Ideaal ook voor voedingsovergevoelige katten
Geen toegevoegde suikers
Zonder kleurstoffen en kunstmatige smaakversterkers
Gemaakt in Duitsland
Inhoud: 4 sticks, individueel vers geseald

Analyse: Eiwit 37,00%, Vochtgehalte 28,00%, Vetgehalte 13,00%, Ruwe as 7,00% en Ruwe celstof 4,00%.

Met conserveermiddel en antioxidant

Voedingsadvies: 1 stick per dag. Geef de stick in zijn geheel of verdeeld in kleine stukjes als snack tussen de maaltijden door.

Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten (88% kip, waarvan 65% kippenvlees), plantaardige bijproducten (tapiocazetmeel, cellulose, maïszetmeel) en mineralen.

!