fd0040 Frama Detox ontgiftingskuur

Frama Detox ontgiftingskuur 250 ml

Frama best for Pets
fd0040 - 0
8718309610401
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Wilt u weten wat het échte geheim is van veel natuur-geneeskundig diertherapeuten? Het eerste wat ze u adviseren is om het lichaam van uw geliefde huisdier eens grondig te reinigen. Ze weten door hun jarenlange ervaring dat bijna alle dieren zich snel beter gaan voelen als ze eens een totale lichaams-reinigende kuur hebben ondergaan.

 

Geeft uw dier een vermoeide indruk, is er een verminderde weerstand of overgewicht? Dan wordt het echt tijd voor Frama Best for Pets Detox Dierslank! Deze zeer complete en ijzersterke lichaams-reinigende stootkuur is super veelzijdig en heeft een zeer goed merkbaar resultaat.Een geweldige reiniging en een nieuwe start voor uw dier in korte tijd!

Inhoud: 250 ml

Honden en Katten te dik…

Wilt u weten wat het échte geheim is van veel natuur-geneeskundig diertherapeuten? Het eerste wat ze u adviseren is om het lichaam van uw geliefde huisdier eens grondig te reinigen. Ze weten door hun jarenlange ervaring dat bijna alle dieren zich snel beter gaan voelen als ze eens een totale lichaamsreinigende kuur hebben ondergaan.

 Allerlei verschillende klachten?
Geeft uw dier een vermoeide indruk, is er een verminderde weerstand of overgewicht?
Dan wordt het echt tijd voor Frama Best for Pets Detox Dierslank! Deze zeer complete en ijzersterke lichaamsreinigende stootkuur is super veelzijdig en heeft een zeer goed merkbaar resultaat.

Kan ik het ook geven ter ondersteuning van het afslanken?
Ja, dat kan heel goed! Zodra de darmen, nieren en lever aan het werk worden gezet, gaat het dierenlichaam het anders ervaren. Je hond of kat is weer "schoon en opgeruimd" en vol energie om vet te verbranden!
Een geweldige reiniging en een nieuwe start voor uw dier in korte tijd! Frama Best for Pets Detox Dierslank is zeer sterk; het maakt het dier schoon, fris en enorm energiek!

Frama Best for Pets Detox Dierslank en de 5 geheimen van gezondheid en vitaliteit:
Lever: De belangrijkste functie van de lever is toch wel het opruimen van afvalstoffen in het lichaam. De lever ondersteunen bij de reiniging staat garant voor het vrijkomen van veel energie. De lever heeft een ongekende werking in het emulgeren van vetten, oftewel deze ondersteunt de afbraak van vetten. Dit product vult deze behoefte direct in!
Nieren: De nieren zijn enorm belangrijk voor de vochtbalans in het lichaam. Zodra je de nieren een flinke steun in de rug gaat geven, verliest het dier veel overtollig vocht en heel veel afvalstoffen!
Spijsvertering: Door het gebruik van Frama Best for Pets Detox Dierslank wordt de spijsvertering in zeer goede conditie gebracht. Voedingsstoffen en vitamines worden veel beter opgenomen
Darmen: Het voelt heerlijk, en is echt enorm vitaliserend als de darmen eens een echt schoonmaakkuur krijgen.
De immuniteit neemt toe en de stoelgang verbetert sterk.
Huid: Voor dieren die een huid hebben die wel wat extra hulp kan gebruiken is Frama Best for Pets Detox Dierslank een echte aanrader!

!