Frama Duo Protection hoefvet paard

Frama best for Pets
8717953156310
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Frama Duo Protection hoefvet, voor sterke hoeven Hoefvet op natuurlijke basis, gebruikt door hoefsmeden. Frama Duo Protection hoefvet is een ondersteunend product voor de hoeven van een paard. Het is gemaakt van paardenvet en 100% natuurlijk. Paardenvet bevat onder andere glycerine, vitamine A en D. Glycerine houdt de vochtbalans op peil. Duo Protection hoefvet trekt meteen in en sluit de hoefwand niet af. Vitamine A en D ondersteunen de huid en een normale haar- en hoorn groei.
Verkrijgbaar in 500 ml of 1000 ml

 
Gebruiksadvies: De eerste 14 dagen iedere dag insmeren. Daarna 14 dagen om de dag insmeren en uiteindelijk twee keer per week bijhouden. Lederwaren Naast het gebruik voor de hoeven, is Duo Protection ook geschikt voor het onderhouden van leer. Het beschermt en voedt lederwaren. Frama Duo Protection hoefvet is een transparant vet dat snel intrekt in het leer en niet afgeeft. De glycerine zorgt ervoor dat het leer gevoed blijft en helpt uitgedroogd en gescheurd leer te voorkomen. Frama Duo Protection hoefvet is uitgeroepen tot Horses product van het jaar 2017, categorie verzorging. Bewaaradvies: Droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen.

Frama Duo Protection voor sterke hoeven is een hoefvet op natuurlijke basis, aangeraden door hoefsmeden en specialisten. Het is voor de hoeven een herstellend, voedend en ondersteund product. Door de combinatie van Glycerine en vitaminen bevordert het de groei en hardheid van de hoef. Daarnaast is het verzorgend met een perfecte uitstraling.

 Uit ervaring weten wij dat de meeste hoefsmeden tegen het invetten van hoeven zijn. Gewoonweg omdat het de hoefwand afsluit. Duoprotection doet dat niet. Doordat Duoprotection van paardenvet gemaakt is en dus 100% natuurlijk is, trekt het meteen in de hoeven. In paardenvet zit Glycerine. Glycerine trekt vocht aan. Door de werking van het paardenvet krijg je een snellere groei van het hoorn en een stevigere structuur van de hoef. Het is  onomstotelijk bewezen dat Duoprotection de hoeven verbetert, onderhoudt en sterker maakt. Maar het is ook te gebruiken op leder. Leder komt van dieren en omdat Duoprotection 100% natuurlijk (dierlijk) is wordt het opgenomen in het leder. Het voedt het leder en geeft het een natuurlijke look.

Bij slechte hoeven adviseren wij om de hoef gedurende 1 maand iedere dag met Duoprotection te behandelen. Daarna 3 x per week bijhouden. Men staat versteld van de veranderingen. Duoprotection is niet alleen voor slechte hoeven. Ook een goede hoef verdient de nodige verzorging. Daarom adviseren wij eenieder die Duoprotection gebruikt minimaal 2 a 3 keer per week de hoeven van uw paard of pony in te vetten. Strijk vanaf de kroonrand naar beneden en smeer de hele hoef goed in. Na 2 a 3 weken zult u resultaten merken in de hoef. Bij droge straal (onder kant van de hoef) één keer in de week insmeren.

Ingrediënten:

Paardenvet, glycerine en vitaminen.

500 ml

!