Antler Kauwgewei

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Antler Kauwgewei voor honden. Kauwen zorgt ervoor dat er positieve stoffen vrijkomen in de hersenen van uw hond. Goed kauwspeelgoed zorgt voor een blij, bezig dier dat zijn of haar energie goed kwijt kan. Geweien gaan lang mee. Door het kauwen en het speeksel wordt het gewei heel langzaam zachter en eetbaar. Als de buitenkant is afgesleten komt het droge merg vrij, een heerlijke snack. Antler kauwgewei is ook geschikt voor puppy's met doorkomende tanden. Verkrijgbaar in:

S -  13320 - Voor kleine honden - Ean: 0610370613320

L - 51003 - Voor middel grote tot grote honden - Ean: 5400351510039Antler kauwgeweien bevat zelfs belangrijke mineralen! Het kauwen zorgt voor  gebitsreiniging en is ook geschikt voor honden met een gevoelige maag of die te dik zijn, omdat Antler kauwgewei maar weinig vet bevat.
De snacks bevatten uiteraard geen additieven of  conserveringsmiddelen. Herten gewei is absoluut hypoallergeen en zeer geschikt als kauwsnack voor honden met een voedselallergie of voedselintolerantie. Gewei is een schoon product, het stinkt niet en geeft geen vlekken.

Er zijn 4 maten beschikbaar.
SMALL:   Voor zeer kleine tot kleine honden (minimaal 50g).
MEDIUM:  Voor kleine tot middelgrote honden (75g - 149g).
LARGE: Voor middelgrote tot grote honden 150g - 224g).
EXTRA LARGE:  Voor zeer grote honden of zeer sterke kauwers (225g 350g).
 

!