CaroCroc Super Premium indoor cat 29-14 | 7 kg

CaroCroc
1226 1038 T
8714469005309
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

CaroCroc Indoor is een volledig diervoeder met verse kip voor volwassen katten van alle rassen die voornamelijk binnenshuis leven. Deze katten bewegen minder dan katten die ook buiten komen en hebben hierdoor specifieke behoeften. Speciaal voor deze huiskatten is CaroCroc Indoor ontwikkeld welke een verlaagd energiegehalte bevat. De toevoeging van natuurlijke vezels in CaroCroc Indoor helpt de vorming van haarballen te verminderen en de toegevoegde zalmolie ondersteunt de huid- en vachtconditie. Daarnaast bevat CaroCroc Indoor extracten van de yucca plant, welke bijdragen om de geur van de ontlasting te verminderen.

Voedingsadvies voor CaroCroc Indoor
In het voedingsschema staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je kat te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Houd de conditie van je kat steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.

Inhoud 7 kg

 

Samenstelling
gevogelte (47,6%), dierlijk eiwitextract (13,5%), tarwe, maïs, rijst (5,3%), gehydrolyseerde kippenlever, cellulose, dierlijk vet (rund, gevogelte), bietenpulp, maïsgluten, visolie, mineralen, Yucca Schidigera extract (0,0125%).

Analytische bestanddelen
ruw eiwit 29%, ruw vet 13,5%, ruwe celstof 5,2%, ruwe as 5,8%, vocht 10%, calcium 1,1%, fosfor 0,95%

!