Benelux kalk kippenei

Een nestei of nep-ei is voor twee redenen erg handig in het kippenhok. Voor een nieuwe hen geeft een nestei in het legnest aan dat het veilig is en dat ze die plek kan gebruiken om haar eieren in te leggen. Dit voorkomt dat de eieren door het hele verblijf komen te liggen. Ten tweede is het uitermate geschikt om het eieren pikken af te leren. Afmeting:  6 x 4 cm.
24309
Bestel

Benelux kippenei kunststof wit

Een nestei of nep-ei is voor twee redenen erg handig in het kippenhok. Voor een nieuwe hen geeft een nestei in het legnest aan dat het veilig is en dat ze die plek kan gebruiken om haar eieren in te leggen. Dit voorkomt dat de eieren door het hele verblijf komen te liggen. Ten tweede is het uitermate geschikt om het eieren pikken af te leren. Afmeting 6 x 4 cm.
24308
Bestel

Benelux rubberen eieren 2 stuks wit 56 mm

Een nestei of nep-ei is voor twee redenen erg handig in het kippenhok. Voor een nieuwe hen geeft een nestei in het legnest aan dat het veilig is en dat ze die plek kan gebruiken om haar eieren in te leggen. Dit voorkomt dat de eieren door het hele verblijf komen te liggen. Ten tweede is het uitermate geschikt om het eieren pikken af te leren.
24146
Bestel
!