Antler herten- kauwgewei small

Wiggle
61332
0610370613320
Vast laag
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Antler Kauwgewei voor honden. Kauwen zorgt ervoor dat er positieve stoffen vrijkomen in de hersenen van uw hond. Goed kauwspeelgoed zorgt voor een blij, bezig dier dat zijn of haar energie goed kwijt kan. Herten geweiën gaan lang mee. Door het kauwen en het speeksel wordt het gewei heel langzaam zachter en eetbaar. Als de buitenkant is afgesleten komt het droge merg vrij, een heerlijke snack. ca. 75 gram per stuk

Samenstelling 100% natuurlijk hertengewei. Analytische bestanddelen: ruw eiwit 3%, ruwe vetten 0,1%, ruwe celstof 3%, ruwe as 53%, vochtgehalte 14%. Gebruiksaanwijzing: Geschikt voor honden vanaf 6 maanden. Houd uw hond tijdens het eten in de gaten om verstikking te voorkomen. Verwijder het gewei zodra het een grootte krijgt die uw hond gemakkelijk zou kunnen inslikken. Zorg ervoor dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. De geweien gebruikt voor dit product zijn op een natuurlijke wijze verloren door het hert.

Antler kauwgeweien bevat zelfs belangrijke mineralen! Het kauwen zorgt voor  gebitsreiniging en is ook geschikt voor honden met een gevoelige maag of die te dik zijn, omdat Antler kauwgewei maar weinig vet bevat.
De snacks bevatten uiteraard geen additieven of  conserveringsmiddelen. Herten gewei is absoluut hypoallergeen en zeer geschikt als kauwsnack voor honden met een voedselallergie of voedselintolerantie. Gewei is een schoon product, het stinkt niet en geeft geen vlekken.

Er zijn 4 maten beschikbaar.
SMALL:   Voor zeer kleine tot kleine honden (minimaal 50g).
MEDIUM:  Voor kleine tot middelgrote honden (75g - 149g).
LARGE: Voor middelgrote tot grote honden 150g - 224g).
EXTRA LARGE:  Voor zeer grote honden of zeer sterke kauwers (225g 350g).
 

!