| kalkoen en kaas in romige saus |
Samenstelling: 71 % vlees en dierlijke bijproducten in vlokken (5 % kalkoen), fruit (ananas 1 %, mango 1 %), plantaardige eiwitextracten, bijproducten van plantaardige oorsprong, melk en bijproducten van melk (room 1,26 %), mineralen, granen, oliën en vetten (zalmolie 0,3 %), diverse suikers.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 5,4%, ruw vet 2,5%, ruwe as 1,8%, ruwe celstof 0,4%, vochtgehalte 85%, Omega-3 vetzuren 0,061% en Omega-6 vetzuren 0,25%.
Metaboliseerbare energie: 272 kJ (65 kcal) |
| zalm en wortel in roomsoep |
Samenstelling: 65% vlees en dierlijke derivaten in reepjes, vis en visderivaten (4% zalm), mineralen, derivaten van plantaardige oorsprong, plantaardige eiwitextracten, granen, oliën en vetten (zalmolie 0,3%), groenten (wortelpoeder 0,5% (gelijk aan 4,32% (wortel van natuurlijk vocht)), diverse suikers.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 6 %, ruw vet 3,5 %, ruwe as 2 %, ruwe celstof 0,4 %, vocht 83 %, omega-3 vetzuren 0,15 % en omega-6 vetzuren 0,49 %.
Toevoegingsmiddelen per kg: vitamine D3 (3a671) 126,67 IE, vitamine E (3a700) 63,33 mg, koper (3b405) 1,1 mg, mangaan (3b503) 2,6 mg, zink (3b605) 13,7 mg en jodium (3b201) 0,5 mg
Metaboliseerbare energie: 301 kJ (72 kcal). |
| lam en wilde bessen in romige saus |
Samenstelling: 71 % vlees en dierlijke derivaten in vlokken (4 % lam), plantaardige eiwitextracten, derivaten van plantaardige oorsprong, fruit (wilde bosbessen 0,75 %, veenbes 0,75 %), melk en melkderivaten (creamer 1,26 %), mineralen, granen, oliën en vetten (zalmolie 0,3 %), diverse suikers.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 6,2%, ruw vet 3,5%, ruwe as 2,2%, ruwe celstof 0,3%, vocht 83%, omega-3 vetzuren 0,06% en omega-6 vetzuren 0,41 %.
Toevoegingsmiddelen per kg: vitamine D3 (3a671) 126,67 IE, vitamine E (3a700) 63,33 mg, koper (3b405) 1,1 mg, mangaan (3b503) 2,6 mg, zink (3b605) 13,7 mg en jodium (3b201) 0,5 mg.
Metaboliseerbare energie: 301 kJ (72 kcal). |
| kalkoen en tropische vruchten in romige saus |
Samenstelling: 77% vlees en dierlijke derivaten in reepjes (4% kalkoen), mineralen, plantaardige eiwitextracten, derivaten van plantaardige oorsprong, melk en melkderivaten (kaaspoeder 1,2% (gelijk aan 2,26% kaas van natuurlijk vocht)), oliën en vetten (zalmolie 0,3%), granen, diverse suikers.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 5,5%, ruw vet 2,5%, ruwe as 1,8%, ruwe celstof 0,4%, vocht 84%, omega-3 vetzuren 0,055% en omega-6 vetzuren 0,177%.
Metaboliseerbare energie: 272 kJ (65 kcal). |