Samenstelling: |
lijnzaadvezels, sojaschroot geschild getoast*, gerst, mais, bietenpulp, raapzaadschroot, johannesbrood, rietmelasse, ontsloten mais, palmpitschilfers, lijnzaadschilfers, lecithine*, zonnepit zwart, lijnzaad, schelpengrit en lignobond *) Uit genetisch gemodificeerde soyabonen. |
Analytische bestanddelen/kg: |
ruw eiwit 15,0 %, ruw vet 4,7 %, ruwe celstof 13,0 %, ruw as 9,8 %, Calcium 12,1 g en Fosfor 6,79 g en Natrium 2,79 g . |
Toegevoegd/kg Vitamines: |
E672 Vitamin(e) A 9949 IE, E671 Vitamin(e) D3 995 IE, Vitamin(e) C 2500 mg en Vitamin(e) E 80 mg. |
Toegevoegd/kg Sporenelementen: |
E4 koper (koperchelaat van aminozuren, gehydrateerd) 9 mg, E4 koper (koper(ll)sulfaat pentahydraat) 9 mg, E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren gehydrateerd) 13 mg, E5 mangaan (mangaan(II)oxide 13 mg, E6 zink (zinkchelaat van aminozuren gehydrateerd) 34 mg, E6 zink (zinkoxide) 34 mg, E1 ijzer (ijzer(II)sulfaat-monohydraat) 72 mg, 3b8.10 selenium (organische vorm CNCM 1-3060 0.2 mg, E2 jodium (kaliumjodide) 1 mg. |