Samenstelling: |
tarwe, gerst, johannesbrood, dari rood, haver gepeld, erwtenbreuk, luzerne, kardizaad, mais, wortelvlokken, maismeel, palmpitschilfers, grondnoten gepeld redskin, zonnepit klein gestreept, lijnzaadvezels, maisglutenvoer, raapzaadschroot, sojaschroot geschild getoast*, maischips oranje, maisvlokken, maischips groen, rietmelasse, kalksteentjes, softacid en bietenpulp. *) Uit genetisch gemodificeerde soyabonen. |
Analytische bestanddelen/kg: |
ruw eiwit 12,5 %, ruw vet 4,7 %, ruwe celstof 6,7 %, ruw as 4,8 %, Calcium 5,92 g, Fosfor 4,13 g en Natrium 2,1 g. |
Toegevoegd/kg Vitamines: |
E672 Vitamin(e) A 7783 IE, E671 Vitamin(e) D3 1228 IE, Vitamin(e) C 18 mg en Vitamin(e) E 54 mg. |
Toegevoegd/kg Sporenelementen: |
E4 koper (koperchelaat van aminozuren, gehydrateerd) 6 mg, E4 koper (koper(ll)sulfaat pentahydraat) 6 mg, E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren gehydrateerd) 14 mg, E5 mangaan (mangaan(II)oxide 14 mg, E6 zink (zinkchelaat van aminozuren gehydrateerd) 23 mg, E6 zink (zinkoxide) 23 mg, E1 ijzer (ijzer(II)sulfaat-monohydraat) 51 mg, 3b8.10 selenium (organische vorm CNCM 1-3060) 0.1 mg en E2 jodium (kaliumjodide) 1 mg. |