Barn-İ Kruidenhooi 500 gram

Tijssen
8715207030102
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Barn-I Kruidenhooi is een aanvullende diervoeding van hooi met heerlijke kruiden met heilzame werking. Naast zorgvuldig geselecteerd eerste klas kwaliteitshooi is rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van de kruiden. De heilzame kruiden in Barn-I kruidenhooi zorgen voor extra energie en vitaliteit. Kamille is rustgevend en paardenbloemblad bevordert de spijsvertering. U kunt naar wens variëren tussen de verschillende smaken.

In de natuur zijn konijnen en andere kleine knaagdieren een groot gedeelte van de dag bezig met het verzamelen van hun voeding. Zij zijn in staat om in ieder seizoen een gevarieerd menu samen te stellen, precies wat het dier nodig heeft. Een tam konijn of knaagdier is voor zijn voeding afhankelijk van zijn verzorger. Deze heeft dan ook de zware taak de juiste keuzes te maken. Om het maken van de keuze wat te vergemakkelijken heeft Barn-i aan zijn premium ruwvoeder kruiden toegevoegd, zoals uw huisdier dat in de vrije natuur ook zou opzoeken. Naast de keuze van de eerste kwaliteit weide hooi, is rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van de kruiden. U kunt naar wens variëren tussen de verschillende smaken. Zorg iedere dag, naast zijn dagelijkse voeding, voor voldoende vers kruidenhooi en vers water om uw huisdier in topconditie te houden. Om het kruidenhooi vers te houden, is de verpakking handig hersluitbaar d.m.v. het clipje. Veel gezond plezier. U heeft een goede keuze gemaakt. De heilzame kruiden in Barn-i kruidenhooi zorgen voor extra energie en vitaliteit.

Verkrijgbaar in:
B03009 Barn-i kruidenhooi Wortel en Echinacea - Ean: 8715207030096
B03010 Barn-i kruidenhooi Goudsbloem en brandnetel - Ean: 8715207030102
B03011 Barn-i kruidenhooi Rozenbottel en Mint - Ean: 8715207030119
B03012 Barn-i Kruidenhooi Kamille en Paardebloem - Ean: 8715207030126

Wortel: Bevordert de stofwisseling, tegen diarree, goed voor huid,vacht en gezichtsvermogen en is groei bevorderend.
Echinacea: weerstandverhogend voor het hele lichaam, ontstekingsremmend.
Goudsbloem: helpt bij maag en darmproblemen, stofwisseling en is ontstekingsremmend, wondhelend en krampverminderend.
Brandnetel: Bloedzuiverend, tegen gifstoffen en verhoogt de melkproductie bij zogende dieren.
Rozenbottel: bevorderd wondgenezing, botaangroei en gezichtsvermogen en versterkt het immuunsysteem en nagels.
Mint: Goed voor maag en darm en tegen diarree en gas.
Kamille: antibacterieel, ontstekingsremmend en spijsverteringsbevorderend.
Paardenbloemblad: eetlustopwekkend, ontgiftend en helpt bij maag en darmklachten.

Zorg iedere dag, naast de dagelijkse voeding, voor voldoende vers kruidenhooi en vers water om uw huisdier in topconditie te houden. De verpakking is hersluitbaar met een sluitingsklip. Hierdoor blijft het kruidenhooi langer vers.
!