Natural Vitamineral 1 kg

Natural
26588
5413500110103
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Natural Vitamineral bevat alle mineralen die noodzakelijk zijn in een evenwichtige voeding. Naast de standaard mineralen bevat Vitamineral ook de vitaminen A, D en E. Deze vitaminen hebben een postieve werking op de groei van de jongen en op de vruchtbaarheid.

Vitamineral is een producht dat het hele jaar ter beschikking moet staan voor duiven. De duiven eten Vitamineral wanneer ze er behoefte aan hebben. Na de terugkeer van een vlucht, tijden de rui en vooral tijdens de kweekperiode is de consumptie van Vitamineral belangrijk.

-Compleet mineralenmengsel.
-Bevat vitaminen A, D en E.
-Bevordert de opgroei van jonge duiven.
-Postieve invloed op de vruchtbaarheid.

Dosering:
Gedurende het hele jaar bijvoeren in een apart bakje.

Vitamineral bevat alle noodzakelijke mineralen nodig 
in een evenwichtige voeding.
 Naast de vereiste mineralen bevat Vitamineral eveneens vitaminen 
A, D en E, noodzakelijk voor een optimale opname van deze mineralen. Deze vitaminen beïnvloeden in positieve zin eveneens de opgroei van 
de jongen en de vruchtbaarheid.

Vitamineral is een product dat gedurende het hele jaar ter beschikking van de duiven moet staan. De duiven eten slechts Vitamineral als het organisme er werkelijk behoefte aan heeft. 
Na de terugkeer van een vlucht, tijdens de rui- en vooral tijdens de kweekperiode is de consumptie ervan belangrijk. Zo kan, als er jongen in het nest liggen, de totale calciumconsumptie per duif 650 mg per dag bedragen.

Vitamineral versnelt de groei en verbetert de weerstand van de duiven.

!