Natural Vitaminor 450 gram

Natural
202345
5413500100449
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Biergist. Een 100 % natuurlijk product dat rijk is aan aminozuren en vitamine B
Natural Vitaminor is biergist van wort, granen en suikerderivaten.

De grondstof komt uitsluitend van brouwerijen. Dit bijproduct wordt grondig gedroogd en met de grootste zorg voorbereid, zonder toevoeging van chemische producten.

Zo blijven de voedingswaarden van alle natuurlijke bestanddelen volledig bewaard.

Dit 100 % natuurlijke product is rijk aan aminozuren, vitaminen en organische mineralen die volledig worden opgenomen in het lichaam van de duif.

Natural Vitaminor bevat natuurlijke B-vitaminen, die belangrijk zijn voor de vertering van suikers, proteïnen en vetten en daardoor de prestaties tijdens een wedvlucht verbeteren.

B-vitaminen hebben dus een positieve invloed op de inspanningen die de duif moet leveren. Voeg Natural Vitaminor toe aan het dieet van jonge duiven om hen optimaal te doen groeien en hun weerstand tegen verschillende ziekten en stress te verbeteren.

Het is bewezen dat Natural Vitaminor een zeer positief effect heeft op de vruchtbaarheid van nestduiven en op het energieniveau van jonge duiven.

verhoogt de weerstand van de duiven tegenover ziekten en stress natuurlijke B-vitaminen - rijk aan aminozuren - bevordert het metabolisme positieve invloed op het leveren van inspanningen

Vitaminor is biergist die gefabriceerd wordt op basis van mout-, graan- en suikerderivaten. De grondstof is uitsluitend afkomstig van brouwerijen, wordt nauwkeurig gedroogd en zorgvuldig gefabriceerd zonder toevoeging van enig chemisch product. Alle eigenschappen van de natuurlijke bestanddelen waaruit biergist bestaat, blijven volledig behouden.

Vitaminor Biergist zorgt voor een toevoer van natuurlijke B-vitaminen, die een belangrijke rol spelen in het metabolisme van suikers (koolhydraten), eiwitten en vetten. B-vitaminen hebben bijgevolg een positieve invloed op de inspanningen die een duif moet leveren.

Vitaminor Biergist zorgt eveneens voor een optimale groei van de jonge duiven en verhoogt de weerstand van de duif tegen ziekten en stress.
Het is ook bewezen dat biergist een zeer positieve invloed heeft op de vruchtbaarheid van de kweekduiven en de vitaliteit van de jongen in het nest.


!