Natural Lookolie 200 ml

Natural
202358
5413500100586
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Natural Lookolie. Voor een betere conditie en gezondheid van de wedstrijdduif. Look staat al duizenden jaren bekend om zijn uitzonderlijke geneeskrachtige eigenschappen. Deze plant stimuleert de maagzuurafscheiding en voorkomt gisting en spijsverteringsaandoeningen. Daarbovenop verbetert hij de bloedcirculatie, beschermt hij de luchtwegen en weert hij wormen. De meeste duivenliefhebbers kennen de therapeutische werking van look en velen laten hier ook hun duiven een graantje van meepikken. Daarom leggen sommigen vaak een lookteentje in het drinkwater van hun duiven. Maar deze methode is niet efficiënt: de vogel profiteert op deze manier zo goed als niet van de goede eigenschappen van de plant. Natural, de specialist bij uitstek in duivenvoeder, heeft de hulp ingeroepen van diëtisten en dierenartsen om dit probleem te onderzoeken en op te lossen. Zo is Natural Lookolie ontstaan. Natural Lookolie is een uniek product dat duiven laat genieten van alle voordelen van look. Natural Lookolie bestaat uit zuivere lookextracten en geraffineerde sojaolie. Bovendien is dit product rijk aan linolzuur en linoleenzuur.

Optimale bloedcirculatie
Perfecte spijsvertering
Zuivere lookextracten
Bevat sojaolie, rijk aan Omega-3 & Omega-6
Wormwerende functie
Bevat E-vitaminen voor vruchtbaarheid + goede werking van spieren en zenuwstelsel

Gebruiksinstructies:
Tijdens de kweek en de rui
Meng twee of drie keer per week Natural Lookolie en Natural Vitaminor met de dagelijkse portie granen. 30 druppels Natural Lookolie per kilogram granen.

Tijdens het sportseizoen
Meng Natural Lookolie en Natural Vitaminor met een zuiverings- of dieetmengeling op de dag dat de duif thuiskomt van een wedvlucht en de dag daarna. 30 druppels Natural Lookolie per kilogram granen.

Als voorbereiding op een fondvlucht
De sojaolie in Natural Lookolie is ideaal om vetreserves aan te leggen in het lichaam van de duif. Ons advies: meng vier tot zes dagen voor de inkorving (afhankelijk van de afstand) één druppel Natural Lookolie per duif met de dagelijkse portie graan. Voeg ook Natural Vitaminor toe


Voor een betere Conditie en Gezondheid van de Reisduif

Look is een plant die reeds duizenden jaren bekend staat om haar uitzonderlijke, genezende eigenschappen. Look stimuleert de assimilatie van het voedsel en voorkomt storingen in de spijsvertering. Look zorgt tevens voor een betere circulatie van het bloed, beschermt de ademhalingsorganen en heeft een wormwerende functie.

Veel duivenliefhebbers kennen de goede eigenschappen van look en laten hun duiven er dan ook van genieten. Tal van duivenliefhebbers doen regelmatig een teentje look in het drinkwater. Op deze manier look aan de duiven geven, is echter niet de beste, omdat de duiven slechts minimaal van de eigenschappen van look zullen genieten.

Natural Granen, de specialist bij uitstek op gebied van de voeding voor reisduiven, heeft dit probleem door diëtisten en veeartsen laten bestuderen en ook opgelost.

Natural Lookolie is samengesteld uit zuivere lookextracten en geraffineerde soyaolie rijk aan linolzuur en linoleum. Natural Lookolie bevat tevens E-vitaminen, die een gunstige invloed hebben op de vruchtbaarheid van de duiven en onmisbaar zijn voor de goede werking van het spier- en zenuwstelsel.

!