Natural Badzout 650 gram

Natural
200065
5413500100654
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Voor een betere hygiëne van de veren
Natural Badzout is een topproduct dat zelfs de meest veeleisende duivenliefhebbers voldoening schenkt. De grondstoffen zijn dezelfde als die in badzout voor mensen. Er worden geen chemische kleurstoffen toegevoegd (blauw of geel), alleen natuurlijk dennenextract. Natural Badzout maakt de veren zacht en glad en verwijdert schilfers (roos) van de opperhuid zonder de huid te irriteren. Het verstevigt de spieren en stimuleert het lichaam wanneer het wordt gebruikt in een koud bad. Maar als het in een warm bad wordt gebruikt, ontspant het de spieren en versnelt het de recuperatie na een wedvlucht. Daarom is dit het ideale product voor duivenliefhebbers die de gewoonte hebben om hun duiven een warm bad te geven wanneer ze terugkeren na een vlucht. De natuurlijke desinfecterende eigenschappen zorgen voor een goede lichaamshygiëne en doden eventueel ongedierte in de veren van de duif. Daarom raden we aan om Natural Badzout één of twee keer per maand toe te voegen aan het badwater tijdens de rui. Het is namelijk belangrijk dat parasieten de groei van nieuwe veren niet belemmeren. Dit is vooral belangrijk tijdens de rui, omdat het tonische effect van het Natural Badzout de bloedcirculatie stimuleert en helpt bij het ruien van de donsveertjes. Natural Badzout helpt de nieuwe veren doeltreffend gezond te houden. Tijdens het sportseizoen houdt u de veren glanzend en glad met een regelmatig bad met Natural Badzout. We raden aan na thuiskomst van een moeilijke vlucht een half deksel Natural Badzout toe te voegen aan een emmer warm water en de duiven hier één voor één een minuut in onder te dompelen, terwijl u hun borstspieren zachtjes masseert.

natuurlijke dennenextracten

geen chemische kleurstoffen

zorgt voor een zacht en soepel gevederte

ontdoet de huid van schilfertjes

Natural Badzout is een kwaliteitsproduct dat zelfs de meest veeleisende duivenliefhebber voldoening schenkt. De grondstoffen, gebruikt voor de productie van Natural Badzout, zijn dezelfde als deze voor de productie van badzout voor menselijk gebruik. Daarenboven worden enkel natuurlijke denne-extracten en
geen scheikundige kleurstoffen in het Natural Badzout verwerkt.

Natural Badzout maakt enerzijds het gevederte zacht en soepel en ontdoet de huid van schilfertjes, zonder de huid te irriteren.
Anderzijds zal Natural Badzout, opgelost in koud water, het organisme van de duif versterken en stimuleren.

Door het natuurlijk desinfecterend vermogen, verjaagt Natural Badzout bovendien het ongedierte uit het gevederte en staat garant voor een goede lichaamshygiëne. Wij raden dan ook aan om tijdens de rui 1 à 2 keer per maand Natural Badzout in het badwater te doen.

De stimulerende werking van Natural Badzout zal de bloeddoorstroming in de huid bevorderen en daardoor ook de donsrui verbeteren. Bovendien zal Natural Badzout verhinderen dat de ontwikkeling van nieuwe veren ondermijnd wordt door allerhande parasieten. Op deze manier draagt Natural Badzout daadwerkelijk bij tot de gezondheid van het nieuwe verenkleed.

Een regelmatig gebruik van Natural Badzout tijdens het sportseizoen, zal het gevederte soepel houden. Opgelost in warm water, zal Natural Badzout de spieren ontspannen en het herstel na een inspanning bespoedigen. Wij raden dan ook aan om na thuiskomst van een moeilijke vlucht een half deksel Natural Badzout in een emmer warm water te doen en de duiven er gedurende een minuutje in onder te dompelen, terwijl men zachtjes de borstspieren masseert.

!