PrimeVal gelatinaat hond 500 gram

Beaphar
26627
8711697023112
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Voor soepele gewrichten, een mooie, glanzende vacht en veel energie. Niet alleen calcium, magnesium en ijzer, maar in het bijzonder de aanwezige aminozuren (zeer korte eiwitketens) bestrijden stramheid, moeilijk op gang komen en pijnlijk bewegen. PrimeVal Gelatinaat zorgt ervoor dat er weer voldoende gewrichtsvloeistof wordt aangemaakt waardoor het kraakbeen de kans krijgt zich te herstellen, banden en pezen sterker worden en de beweeglijkheid toeneemt.

PrimeVal Gelatinaat® bestaat voor 66,57% uit collageenhydrolysaat, dat een bijzonder aminozurenspectrum bevat. Aminozuren verbinden zich met elkaar in ketens waarvan duizenden combinaties mogelijk zijn. Veel van deze combinaties komen overeen met een soort eiwit dat zich in het hondenlichaam bevindt.

De bijzondere aminozurenketen van PrimeVal Gelatinaat® correspondeert met die van het kraakbeen in de gewrichten van de hond en is een hoofdbestanddeel van het bindweefsel, de nagels, botten, pezen, banden en de huid. Zonder afbreuk te doen aan de betekenis van glucosamine voor het kraakbeen, dient vermeld te worden dat Gelatinaat®een bredere werking heeft in het lichaam dan glucosamine alleen. Glucosamine is naast chondroïtine, msm zwavel, omega vetzuren, calcium, koper, magnesium en ijzer, één van de belangrijkste voedingsstoffen voor het kraakbeen. Gelatinaat® is echter tevens actief in het bot (botdichtheid en breuken), banden en pezen (verrekking), de nagels (scheuren) en de haren; dus in feite in de gehele hond, met uitzondering van zijn spieren.

Samenstelling: Collageenhydrolysaat, organische mineralen, aroma, collageen type II.

Analyse: ruw eiwit 64%, ruwe celstof 0%, ruw vet 0%, ruwe as 10%

Gebruik
Lichaamsgewicht hond:   Dagelijkse dosering:
tussen 5-15 kg           1/2 maatschepje
tussen 15-30 kg             1 maatschepje
tussen 30-40 kg             2 maatschepjes
vanaf  40 kg             3 maatschepjes
U kunt het gemakkelijk door het voer (vers, diner of brokken) mengen. Bij droge brokken aanlengen met water of olie.

  • Bij zwak bindweefsel, botten, kraakbeen, banden, pezen, spieren, gewrichten en huid.
  • Ontsteking van gewrichten, pezen, banden en spieren.
  • Heupdysplasie (HD) of elleboogdysplasie (ED).
  • Moeizaam de mand uit komen of stijfheid.

Ook geschikt voor de aktieve hond, oa. in de wedstrijdsport.
Voor een goede ontwikkeling van de foetus en behoud van een goede conditie van de drachtige teef.

!