Esha protalon 727

eSHa Lab
004 7270
8712592790079
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek de kracht van eSHa Protalon 727©, de ultieme plantenreiniger die uw zoetwateraquarium transformeert tot een helder en levendig paradijs voor uw vissen en planten. Protalon 727© is meer dan zomaar een reiniger; het is een geavanceerde oplossing die de zelfreinigende werking van uw planten activeert, waardoor ongewenste bladbeslag van algen, mineralen en kalk als sneeuw voor de zon verdwijnt. Deze krachtige formule is speciaal ontworpen om snel en effectief uw planten te reinigen;

Als neveneffect helpt dit product ook om algen in uw aquarium te voorkomen. Dit combinatiepreparaat voorkomt de groei van onder andere draadalg, blauwalg, groene alg, baardalg, slijmalg, zweefalg, bruine alg en waterbloei.
Protalon 727© is buitengewoon mild voor uw planten, vissen en filterbacteriën, waardoor uw aquatische ecosysteem in balans blijft.
Wat maakt Protalon 727© zo bijzonder? Het is niet alleen een veilige en effectieve plantenreiniger; het helpt uw planten ook beter te groeien en bevordert een weelderige en gezonde plantengroei.

Kies voor Protalon 727© en ervaar de revolutie in aquariumonderhoud. Laat uw aquarium stralen en bied uw vissen en planten de optimale leefomgeving die ze verdienen.

!