Samenstelling: |
Lijnzaadvezels, Luzerne, Appelvezels, Timothee, Esparcette, Johannesbrood, Groene haverstengels, Lijnzaadolie, Rode biet, Calciumcarbonaat, Natriumchloride, Kruiden (venkel, brandnetel, rozemarijn en basilicum), Magnesiumoxide en Spirulina. |
Analytische bestanddelen/kg: |
ruw eiwit 9% = 90 g/kg, ruw vet 4,5% = 45 g/kg, ruwe celstof 29,9% = 299 g/kg, ruwe anorganische stof 10,0% = 100 g/kg, zetmeel (uit lijnzaadvezels) 3,9% = 39 g/kg, suiker (uit lijnzaadvezels) 3,8% = 38 g/kg, energie 9,2 MJ / 0,7 (EW), lysine 0,4% = 4,0 g/kg, methionine 0,1% = 1,1g/kg, tryptofaan 0,1% = 1,1 g/kg, threonine 0,3% = 3,1 g/kg en isoleucine 0,3% = 3,0 g/kgv. |
Mineralen/kg: |
Calcium (Ca) 10 g, Fosfor (P) 5g, Kalium (K) 9,8 g, Natrium (Na) 4 g, IJzer (Fe) 150 mg, Magnesium (Mg) 3,0 g, Zink (Zn) 10,8 mg, Koper (Cu) 4,2 mg en Jodium (I) 0,03 mg. |
Vitaminen/kg: |
Calciumjodaat 1,5 mg, Kopersulfaat pentahydraat 18 mg, Zinksulfaat monohydraat 54 mg en Natriumseleniet 0,3 mg. |