Metazoa MuscleFit HP23 15 kg

Metazoa
32274 - 0
4260176355052
Bestel
  • Beschrijving

Met eiwitten maken paarden aminozuren, de bouwstenen voor het eiwit in lichaamscellen. Zonder eiwit in de voeding geen spieren op het paard, daarom bevat Metazoa MuscleFit HP23 veel biologisch hoogwaardig eiwit. Zonder onnodige toevoegingen en ballaststoffen. Exact wat er nodig is voor een gezond en sterk paard. Supplement om spiermassa te kweken. Bevat 22,8% ruw eiwit. Vrij van graan, soja, melasse en GMO. Zuiver product van luzernebladeren. Bestaat voor slechts 2,5% uit suiker.

Metazoa MuscleFit HP23 is speciaal ontwikkeld om spiermassa bij paarden te kweken en te onderhouden. Om dit product te maken wordt grove luzerne gehakseld. Met een zeef worden de eiwitrijke bladeren gescheiden, en door deze bladeren in korrelvorm te persen maken we MuscleFit HP23. De juiste voeding heeft een belangrijk effect heeft op het welzijn van dieren. Als je paard in nutritioneel evenwicht is, krijgt het alles wat het nodig heeft. Dat bevordert een vitaal zelfhelend mechanisme en zorgt zo voor minder fysieke en mentale problemen bij het paard. Voedingsadvies: Je voert MuscleFit HP23 naast een onbeperkte hoeveelheid ruwvoer en een balancer, zoals Metazoa FitRight Luzerne. Het ruwvoer zorgt voor volume, de balancer voor essentiƫle vitaminen en mineralen en MuscleFit HP23 voor biologisch hoogwaardige eiwitten. MuscleFit past in het voedingsmenu van alle soorten paarden. Het is extra belangrijk voor topsportpaarden, want daarvan wordt door de trainer en de ruiter veel gevraagd. Om aan die vraag te voldoen, heeft je paard voldoende eiwitten nodig. Daarmee bouwt en onderhoudt het de spiermassa om gezond te presteren.

Grondstoffen: Zuiver luzerneblad in een 6 mm korrel geperst. Zonder enige toevoeging.

32274 Analyse Metazoa MuscleFit HP23 15 kg
We nemen alle mogelijke maatregelen om te voorkomen dat dit product besmet wordt met mogelijk verdachte middelen (doping). Bijvoorbeeld door veilige grondstoffen te gebruiken en door goede hygiƫneregels na te leven tijdens het productieproces.
!