Metazoa FitRight konijn 15 kg

Metazoa
33595 - 0
4260176355250
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Het menu van konijnen bestaat vaak uit granen en hooi, maar daaruit halen ze niet alle voedingstoffen die ze nodig hebben. Daarom bevat Metazoa FitRight Konijn alle essentiële vitaminen en mineralen. Het is een premiumsupplement gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Exact wat er nodig is voor een gezond en gelukkig konijn. Als aanvulling op goed hooi. Geschikt voor alle soorten konijnen. Onbeperkt te voeren. In de korrel zitten alle gezonde voedingsstoffen. Ook voor fokkers van bijvoorbeeld Vlaamse reuzen.

Konijnen krijgen in de natuur meer vitaminen en mineralen binnen dan als ze verzorgd worden door mensen. Metazoa FitRight Konijn bevat alle voedingsstoffen die je konijn nodig heeft. Het wordt gemaakt van timotheegras, waaraan essentiële vitaminen en mineralen worden toegevoegd. In FitRight Konijn zit een combinatie van vitamine D3 en calcium. Vitamine D3 verhoogt de opname van calcium, dat op zijn beurt helpt om de tanden van je konijn sterk te houden. FitRight Konijn bevat alleen de 4,8% suiker die van nature in timotheegras voorkomt. Ook is het vrij van onnodige stoffen als melasse, graan en soja. De juiste voeding heeft een belangrijk effect heeft op het welzijn van dieren. Als je cavia in nutritioneel evenwicht is, krijgt het alles wat het nodig heeft. Dat bevordert een vitaal zelfhelend mechanisme en zorgt zo voor minder fysieke en mentale problemen. Voedingsadvies: Je voert Metazoa FitRight Konijn onbeperkt naast hooi. Voor de spijsvertering is het belangrijk om hooi van goede kwaliteit te geven. Er moeten veel grasstengels in zitten en het mag grof zijn, omdat je konijn vooral ruwe vezels binnen moet krijgen. Om je konijn sterker te maken, kun je ook bijvoeren met Metazoa MuscleFit HP23. Dat zit boordevol eiwitten om de spiergroei mee te bevorderen.

Grondstoffen: Timothee, Vitamine- en mineralenmengsel, Calciumcarbonaat, Lijnzaad en Zout.

20126 Analyse Metazoa Knaagdierkorrel Basis 25 kg

We nemen alle mogelijke maatregelen om te voorkomen dat dit product besmet wordt met mogelijk verdachte middelen (doping). Bijvoorbeeld door veilige grondstoffen te gebruiken en door goede hygiëneregels na te leven tijdens het productieproces.

Toeslag bij versturen Euro 3,50 per artikel.

U voert dus een stuk goedkoper. Bij de produktie van deze knaagdierenbrok wordt o.a. gebruik gemaakt van visprodukten.  Andere soorten dierlijke eiwitten worden niet gebruikt. Het bijvoeren van bijvoorbeeld honden- en/of kattenvoer, wat gebruikelijk is bij de diverse soorten knaagdierenvoer, behoort met Metazoa knaagdierenbrok dan ook tot het verleden. Dit heeft op zijn beurt ook weer een kostenverlagend effect op uw voerkosten.

Deze brok is zowel voor muizen, ratten, hamsters als gerbils geschikt.

!