Metazoa knaagdierkorrel premium 25 kg

Metazoa
2244 - 1
4260176356929
Bestel
  • Beschrijving

Metazoa FitRight Knaagdier Premium is een voedzame en eiwitrijke brok voor muizen, ratten, hamsters en gerbils. Deze brok kan gebruikt worden als compleet voer. Je hoeft hierdoor geen honden- of kattenbrokken bij te voeren om aan de eiwitbehoefte van je knaagdieren te voldoen. Rijk aan dierlijke eiwitten van visproducten. Geschikt voor thuisgebruik, voor professioneel fokken en voor showdieren. Rijk aan eiwitten (23%). Vervult de hele nutritionele behoefte. Voor muizen, ratten, hamsters, gerbils en meer. Met extra vitamine A, D3 en E. Grotere korrel van 12 mm blijft beter in voerruiven liggen.

In de natuur eten knaagdieren een divers menu. Het zijn vaak omnivoren, daardoor hebben ze de enzymen om zowel dierlijke als plantaardige eiwitten te verwerken. Ze vinden en eten restjes die door roofdieren achtergelaten worden. Ook voeden ze zich met allerlei zaden en pitten. Metazoa FitRight Knaagdier Premium bevat alle voedingsstoffen die knaagdieren ook uit hun natuurlijke menu halen. De premiumvariant bevat een hoog percentage dierlijke eiwitten. Uit deze eiwitten halen knaagdieren aminozuren: de bouwstenen voor het eiwit in hun eigen lichaamscellen. FitRight Knaagdier Premium bestaat volledig uit essentiële voedingsstoffen, zonder onnatuurlijke toevoegingen. Daardoor is elke hap voedzaam en wordt de nutritionele behoefte van je knaagdier sneller vervuld. Omdat ze daarom minder hoeven te eten, blijven de bakken met deze voeding schoner. De juiste voeding heeft een belangrijk effect heeft op het welzijn van dieren. Als je knaagdier in nutritioneel evenwicht is, krijgt het alles wat het nodig heeft. Dat bevordert een vitaal zelfhelend mechanisme en zorgt zo voor minder fysieke en mentale problemen. Voedingsadvies: Je voert Metazoa FitRight Knaagdier Premium onbeperkt als brok. De korrels van 12 mm zijn groot genoeg om niet door de sleuven van bredere voerruiven te vallen. Omdat de dominante dieren eerst eten, kunnen dieren onderaan de hiërarchie ondervoed raken. Zorg daarom dat de voerbak nooit leeg is. Knaagdieren zullen nooit meer FitRight eten dan ze nodig hebben.

Grondstoffen: Tarwe, Maïs, Bijproduct soja-industrie, Bakkerijproducten, Bietenpulp, Bijproducten zoetwaren industrie, Graanbijproducten, Koolzuren voederkalk, Zonnebloemschroot, Monocalciumfosfaat, Dierlijk en plantaardig vet, Visproducten, Zout en Aminozuren.

2244 voeranalyse Metazoa knaagdierkorrel premium 25 kg

We nemen alle mogelijke maatregelen om te voorkomen dat dit product besmet wordt met mogelijk verdachte middelen (doping). Bijvoorbeeld door veilige grondstoffen te gebruiken en door goede hygiëneregels na te leven tijdens het productieproces.

Toeslag bij versturen € 3,50 per artikel.

!