Metazoa alpaca korrel 25 kg

Metazoa
2247 - 0
4260176356639
Bestel
  • Beschrijving

Alpaca’s zijn herkauwers die zich voeden met een onbeperkte hoeveelheid ruwvoer. Omdat modern ruwvoer niet zo gevarieerd is als hun natuurlijke menu, komen ze essentiële voedingsstoffen tekort. Metazoa FitRight Alpaca is ontwikkeld om alpaca’s te voorzien van de juiste vitamines, mineralen en eiwitten. Exact wat er nodig is voor een gezonde en gelukkige alpaca. Bevat alle essentiële vitaminen, mineralen en eiwitten. Te voeren naast onbeperkt ruwvoer. Een smakelijk supplement. Ook geschikt voor veulens.

Toeslag bij versturen € 3,50 per artikel.

 Op de hoogvlaktes waar alpaca’s van nature leven is de zon intensiever dan hier. Daardoor hebben ze een hoge behoefte aan vitamine D, dat in het lichaam omgezet wordt naar vitamine D3. FitRight Alpaca bevat voldoende vitamine D om te compenseren voor dit gebrek aan zonkracht. Metazoa FitRight Alpaca bestaat voornamelijk uit tarwe aangevuld met een mengsel van essentiële vitaminen en mineralen. Tarwe is een graan dat alpaca’s lekker vinden, waardoor ze FitRight graag eten. Ook bevat het eiwitten, die alpaca’s omzetten naar bouwstenen om lichaamscellen mee te maken. Alpaca’s halen niet genoeg calcium uit ruwvoer. Dit mineraal draagt bij aan een normale spierwerking, helpt de tanden sterk te houden en ondersteunt de spijsvertering. FitRight vervult de nutritionele behoefte naar calcium, zowel voor volwassen als jonge dieren. De juiste voeding heeft een belangrijk effect heeft op het welzijn van dieren. Als je alpaca in nutritioneel evenwicht is, krijgt het alles wat het nodig heeft. Dat bevordert een vitaal zelfhelend mechanisme en zorgt zo voor minder fysieke en mentale problemen.

Grondstoffen: Tarwe, Mais, Gerst, Koolzure voederkalk, Bietenpulp, Sojaschillen (GMO), Maisgluten, Tarwegries, Bijproducten zoetwarenindustrie, Palmpitschilfers, Lijnzaad, Luzerne, Monocalciumfosfaat, Zout en Plantaardig vet.

Voedingsadvies: Je voert FitRight Alpaca naast onbeperkt ruwvoer, zoals hooi en gras. Het supplement bevat alle vitaminen, mineralen en eiwitten om ervoor te zorgen dat je alpaca alles krijgt wat het nodig heeft. Je voert dagelijks 100 gram per 50 kg lichaamsgewicht.

We nemen alle mogelijke maatregelen om te voorkomen dat dit product besmet wordt met mogelijk verdachte middelen (doping). Bijvoorbeeld door veilige grondstoffen te gebruiken en door goede hygiëneregels na te leven tijdens het productieproces.
!