Beaphar vlooienshampoo hond en kat 100 ml

Beaphar
10329
8711231103294
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Vlooienshampoo is een shampoo ter bestrijding van vlooien, luizen en teken op de hond. De werkingsduur tegen vlooien is zeer kort (max. 1 week) en het middel is daarom enkel geschikt voor bestrijding van een aanwezige vlooien besmetting. Wanneer nodig kan de behandeling na een week herhaald worden. Gebruik dit product in combinatie met een omgevingsproduct tegen vlooien zoals Diagnos Tapijtspray. Werkzame stof Permethrin 1%. Reg NL 9283
Diergeneesmiddel voor kortharige honden. Beaphar Vlooienshampoo werkt op twee manieren: - Knock-Down werking: Tijdens het wassen van de dieren komen de vlooien op het dier in aanraking met permethrine. De vlooien worden hierdoor gedood. - Residue-werking: na het wassen werkt de achter gebleven permethrine nog 1 à 2 weken door.

Gebruik

Dosering:
Honden minder dan 5 kg: 50 ml per dier (= halve fles, zie maatstreep)
Honden van 5 tot 10 kg: 100 ml per dier (= hele fles, zie maatstreep)

Gebruiksaanwijzing:
Breng de aangegeven hoeveelheid shampoo aan op de natte vacht van het dier met behulp van
(wegwerp)handschoenen. Het gehele lichaam wassen, met uitzondering van de ogen, neus en bek. Gedurende 2 minuten goed inmasseren en ten minste 5 minuten laten inwerken.
Daarna grondig spoelen en vacht droogwrijven. Honden niet binnen 2 weken opnieuw behandelen. Voorkom dat honden zich likken gedurende de inwerkingsperiode. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor het product, zieke en herstellende dieren, dieren jonger dan 6 maanden, dieren met huidaandoeningen en tijdens drachtigheid of lactatie.

!