Avian BT Biergist 500 gram

Aves
11393
8719128281469
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Biergist ondersteunt de darmflora en stabilisatie daarvan. Het kan ook helpen om vogels drogere ontlasting te geven omdat het de darmpassage zou vertragen, met als gevolg eventueel een betere vertering en een stimulatie van productie van verteringsenzymen.

Biergist - Saccharomyces cereviciae

Aanvullend diervoeder voor vogels

Brewer’s Yeast- Saccharomyces cereviciae

Complementary feed for birds. Brewer’s yeast supports the intestinal flora. It can also help give birds drier faeces as brewer’s yeast is supposed to slow down the intestinal passage, resulting in possibly a better digestion and a stimulation of the production of digestive enzymes.

Biergist bindt en inactiveert schadelijke stoffen en mycotoxinen. Het verbetert het lichaamseigen afweersysteem tegen infecties door de vorming van een beschermende biofilm op het darmslijmvlies.

500 gram

Biergist bevat hoogwaardige aminozuren, vitaminen, sporenelementen en enzymen. Het geeft een betere conditie en prestaties aan de vogels:

  • stimuleert de vruchtbaarheid, bevordert botontwikkeling
  • reduceert de mycotoxinebelasting in het voer
  • stimuleert de productie van verteringsenzymen
  • stimuleert het immuunsysteem en beschermt tegen infectiedruk
  • voorkomt diarree en vermindert de opfokverliezen
  • verbetert de voeropname en verhoogt de gewichtstoename
  • vertraagt de passagesnelheid waardoor betere darmgezondheid en nutrient vertering
  • stabiliseert het maag-darmkanaal

De gepatenteerde drogingstechniek staat er garant voor dat alle voedingsstoffen zoveel mogelijk intact blijven en dat de acceptatiegraad van het product zeer hoog is. De houdbaarheid van de biergist is minimaal een jaar. Biergist is niet genetisch gemodificeerd. Het product wordt onder GMP, ISO en QS certificering geproduceerd.

De grondstoffen zijn allen afkomstig van Duitse brouwerijen. Door thermische behandeling ondergaan bio-actieve stoffen, zoals aminozuren, vitaminen en enzymen, vele veranderingen. Het is zaak de voedingsstoffen van de biergist tijdens het productieproces op een zo hoog mogelijk peil te houden. Hierbij heeft het droogproces een beslissende invloed op de biologische activiteit van de biergist. Avian-biergist wordt daarom middels een speciaal gepatenteerd proces met behulp van een dragerstof bij een maximale temperatuur van 55 °C gedroogd. De gevoelige voedingsstoffen die zich in het product Biergist bevinden, blijven op deze manier de biologische activiteit houden. Tevens garandeert het speciale droogproces een hoge acceptatiegraad en smakelijkheid van het product. Wetenschappelijke studies hebben herhaaldelijk de betere fysiologische werking van Avian biergist tegenover andere gistproducten bewezen. Dit alles maakt dat Avian biergist een effectievere werkzaamheid heeft dan andere gistproducten.

Het belang van een goed productieproces.

Avian-Biergist – Specifiatie en samenstelling:

40% Biergist gebonden aan 60% Bierborstel

Energie           12.0 MJ                         
         
Ruw eiwit
31,0 %
Ruw vet
7,0 %
Ruwe celstof
9,5 %
Ruw as
 6,5 %
Zetmeel
5,0 %
Suiker
1,0 %
Calcium
 0,3 %
Fosfor
1,0 %
Natrium
0,1 %
Lysine
 1,8 %
Methionine
 0,6 %
Methionine/Cysteine
1,2 %
Threonine
 1,4 %
Vitamine B1
90 mg
Vitamine B2
28 mg
Vitamine B6
 22 mg
Choline
 2300 mg
Niacine
 240 mg
Pantotheenzuur
 73 mg
Folinezuur
 12 mg
Biotine
 520 mcg
IJzer
320 mg
Selenium
500 mcg
Lysine
14,85 g/kg
Methionine+Cystine
 8,90 g/kg
Threonine
11,46 g/kg
Tryptofaan
2,97 g/kg


!