Avian pollen stuifmeel 500 gram

Aves
11470
8719128281254
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Stuifmeel is een zuiver natuurproduct, verzameld door bijen. Stuifmeel, ook wel bekend als Bijenpollen, is een goede aanvulling op het dagelijkse menu van uw vogels. Het zit namelijk boordevol vitaminen, mineralen, aminozuren, proteïne, essentiële vetten, enzymen en co-enzymen. Stuifmeel wordt steeds vaker gebruikt als een natuurlijk vitamine mengsel.

Beepollen is a natural product, collected by bees. Pollen is a good addition to the daily menu of your birds since it contains all sorts of vitamins, minerals, amino acids, protein, essential fats, enzymes and co-enzymes. Beepollen is increasingly used as a natural vitamin mixture.

Stuifmeelpollen zijn niet alleen van levensbelang voor de bijen, het unieke mengsel bevat, als voedingssupplement  ook voor onze vogels essentiële stoffen voor een goede gezondheid.

De voedingstoffen in de stuifmeel zijn licht verteerbaar en worden gemakkelijk door het lichaam opgenomen, waardoor het een zeer voedzaam natuurlijk supplement is.

Stuifmeel is een belangrijke leverancier van anti-oxidanten, die vrije radicalen wegvangen die ontstaan door milieuvervuilende stoffen en daarmee de belangrijkste stressfactoren voor ons immuunsysteem. Stuifmeel stimuleert organen en klieren, verhoogd de vitaliteit en is levend verlengend.
Stuifmeel bevorderd de vruchtbaarheid, verlaagd het bloedglucose gehalte en versterkt het hemoglobine. Research heeft aangetoond dat stuifmeel het immuunsysteem versterkt, de weerstand verhoogd en daarnaast  anti-bacteriële en anti-virale kwaliteiten heeft plus een heilzame werking heeft op microben, bacteriën en fermenten in het maag-darmkanaal, dus op de darmflora en spijsverteringsproblemen.
Feitelijk wordt stuifmeel beschouwd als het perfecte voedsel van moeder natuur. Er is geen enkel natuurlijk kant-en-klaar product waar zoveel essentiële voedingsstoffen in zitten als juist in stuifmeel. 

!