Avian knoflook vloeibaar 500 ml

Aves
11493
8719128281360
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Knoflook - Allium sativum. Aanvullend diervoeder voor vogels.
Knoflooksupplement met toevoeging van vitamine B-complex.
Knoflook heeft een grote reputatie met betrekking tot de gezondheid van mens en dier. Ook bij vogels wordt knoflook steeds vaker toegepast.


Garlic - Allium sativum.
Complementary feed for birds.
Garlic Supplement with the addition of vitamin B-complex.
Garlic has a great reputation with regards to the health of humans and animals.
Also in birds garlic is increasingly used.

Knoflook bevat allicine als natuurlijke werkzame stof. Naast allicine bevat knoflook ook behoorlijke hoeveelheden salicylzuur, B vitamines, eiwit of wel aminozuren en ook de mineralen calcium, fosfor, selenium, zink en nikkel.

Knoflook is gunstig voor de elasticiteit van de aderen. Tijdens de afbraak van knoflook in het organisme ontstaan meerdere stoffen die de doorbloeding bevorderen. Het werkt desinfecterend in krop, maag en darm, helpt tegen ziektekiemen, verbetert het uithoudingsvermogen, werkt slijmoplossend en vermindert de algehele slijtage. Het werkt bloedzuiverend en energie opbouwend voor en na een inspanning van uw wedstrijdduif, heeft een versterkende functie op de weerstand van de wedstrijdduif en kan zowel tijdens de rui- en kweekperiode en het sportseizoen gegeven worden.

Het werkt preventief tegen darmparasieten, zoals spoelwormen, remt de groei van coccidiose, maar helpt ook tegen luis en bloedluis. Het is geen bestrijdingsmiddel maar de luis heeft een hekel aan de knoflookgeur.
In de gelvorm is het goed te mengen door drinkwater. Het lost gemakkelijk op in het drinkwater.


Avian Knoflook vloeibaar bevat:
Allium extract
Emulgator E472c
Verdikkingsmiddel E415
Water

Dosering - gebruik:  8 ml per/liter drinkwater.

1 afsluitdop = 8ml.

500 ml
!