Avian TrioVit - NutriBoost 250 gram

Aves
11544
8719128281605
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Speciale multi vitamine en mineralen “Booster” voor over voedseldieren of door universeel-,ei- of krachtvoer. TrioVit-Nutriboost is een voedingssupplement met alle benodigde vitamine, mineralen en aminozuren. Spirulina verhoogt het immuunsysteem van de vogels, beschermt tegen infecties en geeft een intensivering van de kleuring van het verenkleed. TrioVit-Nutriboost is uitermate geschikt voor insectenetende vogels.

Special multivitamin and mineral “Booster” to use on feeder animals (e.g. Mealworms) or through universal food. TrioVit Nutri-Boost is a supplement containing all necessary vitamins, minerals and amino acids. Spirulina enhances the immune system of birds, protects against infections and provides an intensification of the coloring of the feathers. TrioVit Nutri-Boost is extremely suitable for insect-eating birds.

TrioVit - NutriBoost is een uiterst hoogwaardig vitamine-, mineralen menging met alle benodigde aminozuren, sporenelementen, spirulina platensis en het vitamine B-complex met daaraan toegevoegd calcium-fosfor, speciaal voor de groep insectenetende vogels.
TrioVit - NutriBoost is een speciaalmix van het AviTotaal, CarniZoo en Spirulina.

Wetenschappelijk is bewezen, dat vogels op 50 verschillende voedings-componenten aangewezen zijn. Een tekort van een of meerdere van deze stoffen kan uw vogels problemen geven en in het ergste geval zelfs de dood van uw trotse bezit. Het normale verkrijgbare vogelvoer is op den duur ontoereikend voor de vitaminebehoefte van een vogel. Vooral tijdens de rui, tijdens de broedtijd of bij nieuw geïmporteerde vogels is een verhoogde vitamineverstrekking een noodzaak. Ook na een antibiotica kuur is het zaak om het systeem weer op gang te krijgen en er voor te zorgen, dat de vogel weer een goede weerstand krijgt. Dit om herhaling te voorkomen.Met Avian TrioVit - NutriBoost weet u zeker, dat u uw vogels een juiste suppletie verstrekt. TrioVit is een perfect supplement voor deze dagelijkse behoefte.

Bereidingswijze en dosering

Geef uw vogels dagelijks 1% aanvulling met Avian TrioVit - NutriBoost. Meng het door uw universeel, eivoer of vruchtenpaté. Door het Spirulina gehalte in TrioVit - NutriBoost heeft het een uitstekende kleurende werking op het verenkleed en de intensiteit van de kleuren.

Door zijn anti-bacteriële- en antivirale werking gaat het schimmelvorming in de luchtwegen en het maag- darmkanaal tegen. Het ß-caroteen gehalte in spirulina, onderdeel van de TrioVit - NutriBoost,  ligt 20 x hoger als in wortelen.

TrioVit - NutriBoost geeft er kleur aan.

Avian TrioVit droog en koel bewaren.

Samenstelling TrioVit - NutriBoost:

Mineralen o.a.:
kalium, calcium, magnesium, fosfor.

Spoorelementen o.a.:
koper, mangaan, zink, fluor molybdeen, jodium.

Vitaminen o.a.:
Vit. A, D3, E, K1, B1, Vit. B6, Nicotinamide,  Foliumzuur, Panthotheenzuur, Vit. B12, Biotin.

Aminozuren o.a.:
L-Alanine, L-Arginine, L-Asparagine, L-Cystine, L-Glutamine, Glycine, L-Histidine, L-Isoleucine,  L-Leucine, L-Methionine, L-Proline, L-Phenylalanine, L-Serine, L-Threonine, L-Tryptofaan, L-Tyrosine, L-Valine.

Natuurlijke pigment phytonutrients o.a.:
phycocyanin (blauw), chlorophyl (groen), caretenoiden (oranje), beta caroteen, xanthophylles, myxoxanthophylles, cryptoxanthin, zeaxathin, plus de natuurlijke phytonutrient: gammalinolzuur, glycollipiden, sulfollipiden, polysacchariden.

!