Aves LoriDry 900 gram

Aves
18723
8711231187232
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

LoriDry droogvoeder is een volledig diervoeder voor lori’s, hangparkieten en vijgpapegaaien.Onder bepaalde omstandigheden is het handig wanneer lori’s, hangparkieten en vijgpapegaaien LoriDry droogvoeder eten. Bijvoorbeeld wanneer anderen voor de vogels moeten zorgen bij afwezigheid van de vaste verzorger, of wanneer in een periode met een constant hoge temperatuur men niet in staat is dagelijks tweemaal te voeren. Ook kan het zijn dat bij aanschaf van vogels uit het buitenland de vogels aan droogvoeder of fruit zijn gewend en hierdoor het vloeibare voer minder goed willen eten. Jonge vogels kan men na het uitvliegen alvast laten wennen aan droogvoeder naast het vloeibaar voer. De voedingswaarde van LoriDry is identiek aan Lorinectar, maar het is niet oplosbaar in water. LoriDry is samengesteld uit goed verteerbare grondstoffen. Let op dat de vogels voldoende drinkwater opnemen. De ontlasting geeft hierover een indicatie.

LoriDry is a complete feed for birds. Under certain circumstances it can be advantageous when Lori’s, Lorikeets, Hanging Parakeets and Figparrots eat LoriDry food. For example, during the owner’s absence when feeding has to be carried out by people with less experience withbirds. Or during periods with high ambient temperatures and the owner is unable to feed his birds twice daily. It is also possible that birds obtained from abroad are accustomed to dry food  or fruit and therefore are not eager to eat liquid Lorinectar. Juvenile birds can get accustomed to LoriDry besides our liquid Lorinectar. The nutritional value of LoriDry is equal to Lorinectar, however, it is not soluble in water. LoriDry consists of highly digestible ingredients. Make sure that birds drink enough water. The droppings will give an indication of water consumption.

Onder bepaalde omstandigheden is het handig wanneer lori’s, hangparkieten en vijgpapegaaien LoriDry droogvoer eten. Bijvoorbeeld wanneer derden voor de vogels moeten zorgen bij afwezigheid van de vaste verzorger. Of wanneer in een periode met een constant hoge temperatuur men niet in staat is dagelijks tweemaal te voeren. Ook kan het zijn dat bij aanschaf van vogels uit het buitenland de vogels aan droogvoer of fruit zijn gewend en zij het vloeibare voer minder goed willen eten.
Jonge vogels kan men na het uitvliegen alvast wennen aan droogvoer naast het vloeibaar voer. In tijden dat droogvoer verkozen wordt zullen de vogels dit dan ook zonder poblemen accepteren.
De voedingswaarde van LoriDry is identiek aan Lorinectar, maar het is niet oplosbaar in water.
LoriDry is samengesteld uit goed verteerbare grondstoffen. Let op dat de vogels voldoende drinkwater opnemen. De ontlasting geeft hierover een indicatie. Badwater is vaak vervuild en mag dus niet als drinkwater dienen. Badwater mag daarom niet te lang in kooi of volière aanwezig zijn.
Lori’s zijn erg kieskeurig wat betreft voederacceptatie. Ook binnen een soort zijn er individuele voorkeuren. Vogels mogen daarom nooit gedwongen worden om alleen maar LoriDry te eten.

Toepassing:

Afhankelijk van de omstandigheden geeft men LoriDry, Lorinectar of beide. Pas uitgevlogen jongen kan men vast wennen aan LoriDry. Zorg ervoor dat LoriDry droog blijft en niet met drink- of badwater in contact komt.

Voordelen:

  1. LoriDry is een alternatief voor het vloeibare Lorinectar
  2. De voedingswaarde van LoriDry is identiek aan Lorinectar
  3. Bij langdurige warmteperioden hoeft men slechts eenmaal daags te voeren
  4. Bij afwezigheid van de verzorger kunnen derden het voeren probleemloos overnemen
  5. Jonge vogels kan men na het uitvliegen direct wennen aan LoriDry
!