Vitakraft Farmers Cocktail voor grote parkieten en (dwerg)papegaaien

Vitakraft
58663
4008239586636
Bestel
  • Beschrijving

Is jouw vogel gek op groenten en snoept hij graag de wortel en pompoen uit de salade? Verwen je lawaaipapegaai dan met Farmers Cocktail van Vitakraft. Een heerlijke snack voor grote parkieten en (dwerg)papegaaien. Speciaal gemaakt voor pure verwennerij, die geen enkele kwebbelkous kan weerstaan.

De Farmers Cocktail voegt variatie toe aan het dagelijkse rantsoen van je gevederde vriend en bestaat uit lekkere groenten als pompoen, wortel en pastinaak. De knabbelmix is aangevuld met heerlijke zaden, granen en noten welke een goede, gezonde energiebron zijn. De geselecteerde ingrediënten maken de Farmers Cocktail een smakelijke traktatie, ter aanvulling van de hoofdvoeding.

Natuurlijk zonder…

De Farmers Cocktail is bereid zonder toegevoegde suikers, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Samengevat: met granen, zaden en noten, met heerlijke groenten, voor grote parkieten en (dwerg)papegaaien, zonder toegevoegde suikers, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, zonder conserveringsmiddelen en in een recyclebare verpakking!

Samenstelling: zaden* 33%, graan* 30,9% , groente* 25,2% (pompoen, gedroogd 5%, pastinaak, gedroogd 5%, wortelen, gedroogd 5%), noten* (pinda’s 10%), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen*. *= natuurlijke ingrediënten.

Voedingsadvies 
Agaporniden: per dier/per week: 1-2 theelepel(s).
Grote parkiet: per dier/per week: 1 eetlepel.
Grijze papegaai/Amazones: per dier/per week: 2 eetlepels.

!