Labefer classic nutri-berries parrot 284 gram

Labefer
786750
041054316501
Bestel
  • Beschrijving

Nutri-Berries voor papegaaien zijn ontwikkeld om het beste van twee werelden te combineren: uitgebalanceerde voeding die smaakvol is en leuk om te eten. Nutri-Berries zijn met hun ronde, besachtige vorm en ruwe buitenkant zeer geschikt om door uw papegaai te worden vastgehouden en uit elkaar getrokken te worden. Een simpele maar effectieve manier om gezonde poten en klauwen te stimuleren, evenals het werken met de tong en bek. De zaadjes en granen die gebruikt worden voor Nutri-Berries worden eerst gedopt en daarna omhuld met vitaminen, gechelateerde mineralen en aminozuren die de voedingsstoffen precies laten waar ze horen: in elke hap die uw vogel neemt.

Nutri-Berries Classic voor papegaaien bevatten ook 16.5% pellets die zijn samengebonden met voedzame ingrediƫnten. Daarnaast bieden ze uitgebalanceerde omega 3 & 6 vetzuren die het immuunsysteem van uw vogel optimaliseren. Dit resulteert in gezonde huid en veren. De voeding wordt op natuurlijke wijze geconserveerd en is vrij van kunstmatige kleurstoffen. U kunt ze dus met een gerust hart aan uw papegaai geven. Kan aangeboden worden als complete voeding of gezonde snack. Ideaal voor foerageerspeelgoed Uitzonderlijk hoge acceptatiegraad van vogels in vergelijking met gewone pellets Omega 3 & 6 vetzuren uitgebalanceerd Natuurlijk geconserveerd en op smaak gebracht Non-GMO formule Gemaakt in de VS op de Lafeber Family Farm Kan worden aangeboden als volledige voeding of als gezonde traktatie.

Samenstelling: granen, oliƫn & vetten, mineralen.

Toevoegingsmiddelen/kg: Vitamine A 3a672a 7700 iu, Vitamine D3 E671 1200 iu, Mangaan (mangaanoxide E5) 93 mg, Zink (zinkoxide 3b603) 75 mg, Koper (koper(II)sulfaat, pentahydraat E4) 14 mg. Technologische additieven: Natuurlijke anti-oxidanten, in het bijzonder met gemengte tocoferolen en citroenzuur.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 12,5%, ruw vet 8,0%, ruwe celstof 5,0% en ruwe as 5,5%.

!