Labefer tropical fruit nutri-berries parrot 284 gram

Labefer
786746
041054326500
Bestel
  • Beschrijving

Papegaaien zijn altijd op zoek naar iets extra's tijdens het eten. Deze vogels hunkeren naar voedsel vol smaak en textuur, en dat is precies wat ze zullen vinden in Tropical Fruit Nutri-Berries met zijn hele zaden en granen gemengd met echte stukjes ananas, papaja, mango, en 26% pellets allemaal gerold in een bes vorm die een papegaai kan vasthouden en genieten van elke hap. In plaats van alle zaden en granen te vermalen tot pellets, zijn de ingrediënten in Tropical Fruit Nutri-Berries grotendeels heel gelaten om je vogel de smaken en texturen te geven die pellets missen. En in tegenstelling tot met vitaminen en mineralen verrijkte zaadmengsels die hun gezondheidsvoordelen verliezen zodra de vogel het zaad openbreekt, worden Nutri-Berries gemaakt met gepelde zaden en granen; elke berrie wordt vervolgens omhuld met essentiële vitaminen en mineralen om ervoor te zorgen dat je papegaai uitgebalanceerde voeding krijgt bij elke hap.

De mineralen worden gebruikt in in chelaatvorm voor een betere opname, gestabiliseerde vitaminen voor een langere levensduur en de voeding wordt op natuurlijke wijze geconserveerd en op smaak gebracht. Gemaakt met echte stukjes ananas, papaja en mango Uitzonderlijk hoge acceptatiegraad van vogels in vergelijking met gewone pellets Omega 3 & 6 vetzuren uitgebalanceerd Natuurlijk geconserveerd en op smaak gebracht Non-GMO formule Gemaakt in de VS op de Lafeber Family Farm Kan worden aangeboden als volledige voeding of als gezonde traktatie.

Samenstelling: granen, fruit (papaja 5,7%, ananas 3,5%, mango 3,5%) oliën en vetten, mineralen.

Toevoegingsmiddelen/kg: Vitamine A 3a672a 6200 IE, Vitamine D3 E671 1100 IE, Mangaan (mangaanoxide E5) 60 mg, Zink (zinkoxide 3b603) 35 mg, Koper (kopersulfaat, pentahydraat E4) 4 mg.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 12,3%, ruw vet 9,0%, ruwe celstof 6,5% en ruwe as 5,5%.

!