Labefer sunny orchard nutri-berries parrot 284 gram

Labefer
786761
041054328504
Bestel
  • Beschrijving

Een manier om je papegaai op te vrolijken is door een zak Sunny Orchard Nutri-Berries te openen; de gezonde zaden en granen gemengd met stukjes echte abrikozen, dadels en pittige veenbessen zullen zeker de volle aandacht van je papegaai krijgen. Je zult het fijn vinden dat ze ook 30% pellets bevatten. Sunny Orchard Nutri-Berries combineren verse ingrediënten, gepelde zaden en essentiële vitaminen en mineralen om alle voeding van pellets te bieden, plus alle voordelen en plezier van foerageren. In plaats van de ingrediënten te vermalen tot pellets, worden de ingrediënten in Sunny Orchard Nutri-Berries grotendeels heel gelaten, zodat je vogel de smaken en texturen krijgt die pellets missen.

In tegenstelling tot zadenmengsels die verrijkt zijn met vitaminen en mineralen en hun gezondheidsvoordelen verliezen zodra de vogel het zaad openbreekt, worden Nutri-Berries gemaakt van gepelde zaden en granen. Elke berrie wordt vervolgens omhuld met essentiële vitaminen en mineralen om ervoor te zorgen dat uw vogel uitgebalanceerde voeding krijgt bij elke hap. Gemaakt met echte stukjes abrikozen, dadels en pittige veenbessen Uitzonderlijk hoge acceptatiegraad van vogels in vergelijking met gewone pellets Omega 3 & 6 vetzuren uitgebalanceerd Natuurlijk geconserveerd en op smaak gebracht Non-GMO formule Gemaakt in de VS op de Lafeber Family Farm Kan worden aangeboden als volledige voeding of als gezonde traktatie.

Samenstelling: granen, fruit (cranberry's (veenbessen) 8%, abrikozen 3%, dadels 2%) oliën en vetten, mineralen.

Toevoegingsmiddelen/kg: Vitamine A 3a672a 6300 IE, Vitamine D3 E671 1010 IE, Mangaan (mangaanoxide E5) 60 mg, Zink (zinkoxide 3b603) 35 mg, Koper (kopersulfaat, pentahydraat E4) 4 mg.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 11,5%, ruw vet 8,0%, ruwe celstof 5,5% en ruwe as 5,5%.

!