| Samenstelling: |
bakkerijproducten, suiker, oliën en vetten (lecithine), plantaardige bijproducten, granen, zaden, mineralen, gist, ei en eiproducten, groente en vruchten. |
| Analytische bestanddelen: |
ruw eiwit 13,9 %, ruw vet 11,1 %, ruwe celstof 2,1 %, ruw as 2,5 %, calcium 2,2 g, fosfor 2,9 g en natrium 5,3 g |
| Toegevoegd/kg (Vitamines): |
3a672a Vitamin(e) A 19998 IE, 3a671 Vitamin(e) D3 2329 IE, 3a300 Vitamin(e) C 313 mg, 3a311 Vitamin(e) C 313 mg, 3a700 Vitamin(e) E 250 mg |
| Toegevoegd/kg (Sporenelementen): |
koper (3b413 Cu(II)chelaat van glycinehydraat, vast) 4 mg, zink (3b607 Zn-chelaat uit glycine hydraat) 16 mg, mangaan (3b506 Mn-chelaat uit glycine hydraat) 31 mg |