| Samenstelling: |
bakkerijproducten, oliën en vetten (lecithine), suiker, plantaardige bijproducten, vruchten (rozijnen, jeneverbessen), zaden,schaal- en weekdieren (gammarus), insecten (meelwormen), mineralen, gist en groente. |
| Analytische bestanddelen: |
ruw eiwit 14,3 %, ruw vet 14,5 %, ruwe celstof 3,3 %, ruw as 3,3 %, calcium 2,4 g, fosfor 3,1 g en natrium 5,6 g |
| Toegevoegd/kg (Vitamines): |
3a672a Vitamin(e) A 19998 IE, 3a671 Vitamin(e) D3 2329 IE, 3a300 Vitamin(e) C 313 mg, 3a311 Vitamin(e) C 313 mg, 3a700 Vitamin(e) E 250 mg |
| Toegevoegd/kg (Sporenelementen): |
koper (3b413 Cu(II)chelaat van glycinehydraat, vast) 4 mg, zink (3b607 Zn-chelaat uit glycine hydraat) 16 mg, mangaan (3b506 Mn-chelaat uit glycine hydraat) 31 mg, ijzer (3b103 Fe(II)sulfaat monohydraat) 22 mg, selenium (3b812 Se-organisch CNCM I-3399) 0.05 mg |