Ostrea vogelgrit fijn 20 kg

Zagers Vogelvoeders
2211
8710937000029
Bestel
  • Beschrijving

Vogelgrit is een complete mineralengrit dat speciaal is samengesteld voor kleine vogels. Het vogelgrit is een aanvulling op het dagelijkse voer en voorziet in de behoefte aan extra calcium, maagkiezel en mineralen.


Vogelgrit zorgt voor een betere en vlottere spijsvertering. Daarnaast verstevigt het de hardheid van de snavel en het skelet. Tot slot heeft het een gunstige invloed op de algemene conditie van de vogels. Ons vogelgrit bevat naast zeeschelpengrit nog andere, waardevolle ingrediƫnten, namelijk oesterschelpen, roodsteen, maagkiezel en gezuiverde houtskool.

Oesterschelpen zijn een ideale calciumbron, omdat het calcium geleidelijk, maar wel volledig, in de bloedbaan wordt opgenomen. Zo krijgt het dier op het juiste moment calcium. Dit is noodzakelijk voor een goed beendergestel en een goede eischaalvorming. Roodsteen is een rijke bron van mineralen en sporenelementen. Maagkiezel werkt als een natuurlijke molensteen. De maagkiezeltjes zorgen voor een optimale voerbenutting.Gezuiverde houtskool dient als absorptie van ongewenste stoffen uit de darmen.

Alle grondstoffen worden onder strikte voorwaarden geproduceerd. Het vogelgrit is een kwaliteitsproduct, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

!