Duvo muizenval Trip Trap hout

Laroy Group - Duvo+
610/030
5413382102371
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De houten muizenval Trip Trap is een diervriendelijke manier om een muis te vangen. Na vangst kunt u de muis in de natuur terug vrij laten. Het wipplank-systeem zorgt ervoor dat de muis makkelijk in de val loopt. Plaats de val met de inloop tegen de plint of wand.

Deze effectieve diervriendelijke muizenval, is ideaal om muizen in huis te bestrijden zonder ze dood te maken. Deze houten inloop muizenval werkt eigenlijk heel simpel. Achter in de muizenval plaatst u iets waar muizen op af komen, denk hierbij aan chocolade of pindakaas. Vervolgens plaatst u de val op een plaats waar u de muizen heeft gezien of gehoord. De muis zal op het eten afkomen, de val inlopen over een soort wip. Wanneer de muis bij het eten is klapt de wip terug waardoor de muis niet meer uit de val kan. Vervolgens kunt u de muis weer buiten uitzetten.

Wij adviseren de muis niet te dicht bij huis weer uit te zetten, hij vindt namelijk de plek om in huis te kruipen zo weer terug. De muis raakt flink gestrest van het vast zitten in de kleine ruimte, probeer het beestje daarom zo snel mogelijk vrij te laten.

Duvo+ Muizenval is de ideale manier om de muis op een diervriendelijke manier te vangen. U hoeft dus geen gif te gebruiken!

!