Beaphar tandgel 100 gram

Beaphar
11316
8711231113163
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Tandgel reinigt het gebit zonder borstel! Tandgel bevat tandverzorgende enzymen. De gel gaat daarmee tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem.

• tandverzorgende enzymen
• gaat tandplak en tandsteen tegen
• frisse adem
Inhoud 100 gram.

Samenstelling: aqua, glycerin, pentasodium triphosphate, carboxypolymethylene, ovum powder, sodium hydroxide, potassium sorbate, sodium benzoate, liver powder, propylene glycol, sodium chloride, subtilisin, glucose oxidase, sodium citrate, sodium phosphate, calcium chloride.

Gebruiksaanwijzing
Verwijder bij het eerste gebruik de folie bovenaan de tube en plaats het opzetstukje op de opening. Breng een lijn gel aan over alle tanden van achter naar voor. Maakt u zich niet ongerust dat u een stukje vergeten bent, want de hond of kat zal de gel met zijn tong verder over de tanden verspreiden. Dagelijks gebruik is aanbevolen.

Gebruik

Dagelijks Tandgel aanbrengen op het gehele gebit. Gebruik hiervoor het bijgeleverde opzetstukje. Werk van achteren naar voren. Eventueel ook de binnenkant van de tanden behandelen. De hond of kat zal de gel met zijn tong verder over de tanden verspreiden. Zie doosje voor meer informatie.

!