Avian oregano vloeibaar 250 ml

Aves
11397
8719128280936
Bestel
  • Beschrijving

Aanvullend diervoerder voor vogels. Oregano wordt bacterie-remmende kwaliteiten toebedeeld. Oregano vloeibaar kan aan het drinkwater worden toegevoegd.

Complementary feed for birds. Oregano is said to be a bacteria inhibitor. Oregano liquid can be added to the bird’s drinking water.

Dit product is gemaakt op basis van oregano olie geëxtraheerd uit de oregano plant. Avian Oregano vloeibaar  is een biologisch product dat geen bijwerkingen kent. Avian Oregano vloeibaar  is een uniek en een 100% natuurlijke aanvullend diervoedingsmiddel en wordt wereldwijd gebruikt in o.a de pluimvee en vogelwereld om de algehele prestaties en rendement te maximaliseren.

Wat doet Avian Oregano vloeibaar voor uw vogels?
Avian Oregano vloeibaar  draagt zorg voor een bacterie- en schimmelvrije voeding op een natuurlijke manier. Avian Oregano vloeibaar is vloeibaar en wordt toegevoegd aan het drinkwater van de vogels. Avian Oregano vloeibaar dat zorgt voor het behoud en herstel van een gezonde darmflora bij uw duif of vogel. Avian Oregano vloeibaar bestrijdt vele bacteriën zoals salmonella, E-coli, Campylobacterie, pasteurellastammen en streptokokken.
Maar ook vele vormen van schimmels, coccidiën en parasieten zoals trichomonaden ('t geel) zijn niet bestand tegen de snelle en zuiverende werking van Avian Oregano vloeibaar . Resistentie van bacteriën is niet mogelijk. Avian Oregano vloeibaar helpt duiven sneller te herstellen na een lange vliegperiode, tijdens het grootbrengen van jongen en voor het reguleren van een normale darmflora. 

Gepubliceerde studies tonen de belangrijke en brede effecten van Avian Oregano vloeibaar op verschillende microben die het maag-darmkanaal van onze vogels aantasten, waardoor een snelle verbetering van de prestaties. Dit kan het hele jaar door gegeven worden. Avian Oregano vloeibaar wordt wereldwijd gebruikt door succesvolle vogel- en duivenliefhebbers.

Voordelen van Avian Oregano vloeibaar.
Verbetert de rui, geeft minder stress,
geeft een zijdezachte vederkwaliteit, betere optimale uitstraling
Optimaliseert de gezondheid van de darmen, minder geld aan medicijnen
100% natuurlijk anti-bacterieel middel, geen bacteriële resistentie.
Anti-diaree, geeft drogere ontlasting, geeft gezondere vogels.
Anti-oxidant.
Geen residu verschijnselen
In combinatie met andere producten of supplementen mogelijk.
Veilig in gebruik en kan het hele jaar door gegeven worden.
GMP gecertificeerd

Doseeradvies:
Preventief: 1,5ml.per liter drinkwater gedurende 3 à 4 dagen per week.
Curatief-therapeutisch:
3ml. per liter drinkwater 4-5 dagen achtereen.

Avian Oregano vloeibaar  mag niet worden gebruikt in onverdund vorm.

Avian Oregano vloeibaar  is 100% natuurlijk. Avian Oregano vloeibaar , uw vogels zijn het waard.

!